Család

Kidobta a tulajdonos a hisztiző gyerek családját a kávézóból

Az anya bojkottra szólított fel a helyi fagyizó ellen, miután a tulajdonos kidobott egy négytagú családot, mert a gyerekek dührohamot kaptak amiatt, hogy osztozniuk kellett egy gombóc fagyin. Sokan az üzlet tulajdonosának pártjára álltak.
2024. Március 23.
hiszti
Kép: Getty Images

Laura Edwards és családja ellátogatott az ausztrál Magnetic Islanden található kávézóba. Állítása szerint azért dobták ki a kávézóból a családját, mert a kisgyermekük sírt. Emiatt az anya a kávézó bojkottjára szólította fel a helyieket.

A kávézó társtulajdonosa, Adrian Dalloste azonban azt mondta egy helyi lapnak, hogy az anya nem is volt szemtanúja az egész helyzetnek, amelyben a gyerekek körülbelül 15 percig sírtak és sikoltoztak, egyikük lekapta a pultról a dekorációt és a földre dobta, miközben olyan hangosak voltak, ami a többi vendéget zavarta.

Azt mondta, udvariasan megkérte a családot, hogy távozzanak, és közben bocsánatot kért, de először nem voltak hajlandóak távozni, majd amikor azzal fenyegette meg a családot, hogy hívja a rendőrséget, elmentek. „Visszasétáltam a kávézóba, hogy elkerüljem a további konfrontációt” – állítja a tulajdonos. Az anya szerint a gyerekei nem is hisztiztek, csak hangosabbak voltak a kelleténél.

A kommentelőket megosztotta az eset.

„Én pontosan ugyanezt tettem volna. A tulajdonosnak kötelessége, hogy mindenki számára kellemes hely legyen a kávézója. Nekem is vannak gyerekeim, és amikor kicsik voltak, ha így viselkedtek volna, elmentem volna a többiek iránti tiszteletből” – írta egy nő a Daily Mail szerint.

„A felelős szülőknek vagy meg kellett volna tanítaniuk az említett gyerekeket arra, hogyan viselkedjenek és hogyan mutassanak tiszteletet mások iránt, vagy meg kellett volna akadályozniuk, hogy másokat idegesítsenek” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Az, hogy gyerek elsírja magát vagy hisztizik, bizonyos életkorban teljesen rendben van, hiszen még nem tudja szabályozni az érzelmeit. Nem az a kérdés, hogy egy kisgyerek miért hisztizik nyilvános helyen, hanem az, hogyan reagálnak rá a körülötte lévő felnőttek. A fenti eset még januárban történt, nem tudni azóta megenyhült-e a kapcsolat a család és kávézó tulaja között.

(NY Post)