Család

Király Viktornak hiányzik felesége és kisfia

Válságba került Király Viktor házassága, de bízik abban, hogy még van esély a békülésre.
2023. Március 08.
Király Viktor
Kép: Vasvári Tamás / MTI

Király Viktor és Virág Anita házassága válságba jutott, ezt az énekes két hete jelentette be. Anita el is költözött otthonról.

Az énekes a hullámvölgy ellenére a minap Instagram-oldalán köszöntötte fel a feleségét születésnapja alkalmából. A leges-legboldogabb szülinapot kívánom neked. Minden nap a tied, de a mai nap főleg! Maradj mindig ilyen, amilyen vagy!”

A Blikknek Király úgy fogalmazott, hogy a kialakult helyzettől függetlenül is természetes, hogy felköszönti feleségét a születésnapján, akivel továbbra is azon dolgoznak, hogy megmentsék a házasságukat.

„Bármi is van közöttünk, Anita fontos számomra. Továbbra is próbálunk dolgozni azon, hogy megmentsük a házasságunkat, de tény, hogy vannak nehézségeink. A kisfiunk miatt azonban továbbra is sokat vagyunk együtt családként, a napokban például hármasban voltunk játszóházban. Többet nem szeretnék mondani, mert Anitával abban maradtunk, hogy csendben akarjuk ezt intézni – mondta az énekes a lapnak.

Szavai fontos üzenetet hordoznak, hiszen attól még, hogy párként nem megy az együttélés, maradhatnak a felek emberiek, szeretetteljesek, de legalább tiszteletteljesek egymással – már csak a gyerekek kedvéért is. Persze ehhez kell mindkét ember józansága, belátása.

Forrás: Blikk