Család

Legkisebb gyermekükkel közös képpel köszöntötte feleségét Gordon Ramsay

Tana és Gordon Ramsay hatgyermekes szülők, legkisebb fiúk négy hónapja jött világra. A sztárséf anyák napja alkalmából köszöntötte feleségét.
2024. Március 12.
(Fotó: Dave Benett/Contributor/Getty Images)

Az Egyesült Királyságban a nagyböjti időszak negyedik vasárnapjára esik az anyák napja. Ennek alkalmából osztott meg Gordon Ramsay egy aranyos fotót Instagramon, amin feleség, Tana és négyhónapos kisfiuk, Jesse James láthatók. „Boldog anyák napját ennek a csodálatos nőnek, nagyon szeretlek” – írta a televíziós séf a bejegyzéséhez, amiben viccesen megjegyezte, hogy az amerikai és ausztrál barátai ne essenek kétségbe, hiszen nekik májusban van az ünnepnap.

A novemberben született Jesse mellett Tana és Gordon Ramsay a szüleik a négyéves Oscar-nak, huszonöt éves lányuknak, Megan-nek, huszonnégy éves ikreiknek, Jack-nek és Holly-nak, és huszonkét éves lányuknak, Tilly-nek.

Anyák napja alkalmából Tana is megosztott egy fényképes posztot, amiben az összes gyermekük látható. „Boldog anyák napját mindenkinek, és azoknak, akik számára kihívásokkal teli ez a nap, nagyon sok szeretet küldünk” – kezdte a bejegyzését, amit így folytatott: „Hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy ezeknek a hihetetlen embereknek lehetek az anyukája”.

A híres séf nemrégiben a könyv világnapon (World Book Day) osztott meg egy aranyos fényképet, amin négyéves kisfia látható egy kedvelt könyvszereplőnek, Paddington mackónak öltözve.

(via People.com)