Család

Marenec Fruzsina az anyaságról beszélt: óriási szerelem, ugyanakkor nagyon nehéz is

Tíz hónapja született meg a kisfia.
2024. Március 14.
(Fotó: Schumy Csaba via Fotocentral)

Ahogy arról korábban mi is írtunk, tavaly év elején osztotta meg Marenec Fruzsina az örömhírt, hogy babát vár. A Barátok Közt egykori színésznőjének, a Fókusz riporterének kisfia, Zente már tíz hónapos, Marenec pedig az RTL Reggeliben mesélt az anyaságról, amiről elmondta a műsorvezetőknek, hogy úgy gondolja, a gyerekvállalás önmagában ambivalens érzés.

„Az az érdekes, hogy amikor az ember készül az anyaságra, akkor egy ilyen rózsaszín tündérmesét gondol maga köré babaillattal, vattacukorral, unikornisokkal és egyebekkel. Aztán amikor megérkezik a baba, akkor ez az egész nem ilyen lesz, kipukkad ez az álomgömb, és megérkezünk a valóságba, ami egyrészt nagyon fantasztikus, egy óriási szerelem, ugyanakkor nagyon nehéz is” – mesélte az első babás édesanya, és hozzátette, eleinte úgy gondolta, hogy a korábbi tapasztalatiból kiindulva jól fogja bírni az éjszakázást.

„Én azt hittem, hogy a rengeteg munka, meg a féktelen, bulizós fiatalkorunk miatt majd én úgy fogom viselni az éjszakákat, ahogy addig, ahogy annak lennie kell, és nekem ez nem fog gondot jelenteni. Hát puding vagyok időnként…” – fogalmazott a riporter, aki megosztotta, hogy a legnehezebbnek az éjszakai kelést tartja akkor, amikor nem tudja, hogy mi lehet ennek az oka a kisfiánál. „De ennek ellenére amikor reggel rámosolyog az emberre, mindent elfelejtesz” – tette hozzá.

Marenec Fruzsina őszintén beszélt a műsorban arról is, hogy a szülés után megtapasztalta a baby blues-t, a szülés utáni melankóliát, amit korábban nem is gondolt volna a pozitív szemlélete miatt. Ez az állapot nagyjából kisbabája 6-7 hetes koráig tartott nála.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni.