Család

Ritka családi fotó: Matthew McConaughey vágta le kisfia haját

A színész felesége egy különleges családi felvételt osztott meg.
2023. Március 02.
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey (Kép forrása: Gregg DeGuire/Stringer/Getty Images)

Matthew McConaughey felesége, Camila Alves McConaughey modell és szakácskönyvszerző osztott meg egy képet a napokban Instagramon, amin az 53 éves színész legkisebb gyermeke, Livingston haját vágja.

 

A 10 éves fiú egy széken ülve várja, hogy édesapja végezzen a hajvágással, a színész pedig úgy látszik, nagyon koncentrál a feladatra. „Aztán ez történt” – írta Alves a fotó mellé, amin legidősebb gyermekük, a 14 éves Levi, és a család kutyája is láthatóak, amint éppen az eseményeket figyelik.

A különleges apa-fia pillanatot több rajongó értékelte. „A fodrászt is hozzáadhatjuk Matthew önéletrajzához! Liv arckifejezése nagyon vicces!” – írta az egyik kommentelő. Valaki pedig saját gyerekkori emlékét idézte fel: „Egyszer édesanyám csinálta ezt velem, és egy pixie lett a vége. De a tiéd lenyűgözően néz ki!”.

Míg más épp ellenkezőleg azt jegyezte meg: „Óó, neee! A rettegett »apahajvágást« ne!!!”, és sok rajongó azt javasolta, hogy jobb, ha a színész inkább nem hagy fel a színészettel.

Matthew McConaughey és Camila Alves 2012-ben házasodtak össze. Két fiuk mellett van egy lányuk is, középső gyermekük, Vida. Lányuk január végén ünnepelte 13. születésnapját, aminek tiszteletére édesanyja megosztott egy fotót, amin Vida éppen készül elfújni a születésnapi tortáján a gyertyákat, a háttérben pedig a család barátja, Woody Harrelson nézi a tortát.

„@woodyharrelson nagybácsi megkérdőjelezi, hogy a torta vegán-e vagy sem!!! Hogy van ez emberek! Repül az idő… 13! Te vagy az én napsugaram, Vida!!!” – írta a képhez Alves.

Forrás: today.com