Család

Kedves videóval köszöntötte édesanyját Matthew McConaughey fia

Camila Alves McConaughey a hétvégén ünnepelte születésnapját – ennek alkalmából legidősebb gyermekétől egy aranyos videós köszöntést is kapott.
2024. Január 30.
(Fotó: Gary Miller/Contributor/Getty Images)

Matthew McConaughey felesége, Camila Alves McConaughey modell, tévés és divattervező a hétvégén ünnepelte negyvenegyedik születésnapját, aminek alkalmából legidősebb gyermeke, Levi egy nagyon kedves videós köszöntést osztott meg Instagram-oldalán.

„Az anyukám a legjobb” – kezdi a videóját a pár fia. „Tényleg. Csináltam egy ilyen lapot hatévesen, és ez még mindig így van. Nagyon szeretlek, és köszönöm, hogy a legjobb anya vagy, akit csak kívánhatnék – kívánhatnánk” – utalt két testvérére is a köszöntésben, tizennégy éves húgára, Vidara, és tizenegy éves öccsére, Livingstonra. „Komolyan, nagyon-nagyon-nagyon szeretlek. Boldog születésnapot és még nagyon sokat. Ciao” – zárta a kedves köszöntést Levi.

Levi nemrégiben édesapját is egy megható bejegyzésben köszöntötte – erről itt írtunk korábban.

A házaspár legidősebb gyermeke tavaly nyáron lett tizenöt éves – szülei pedig ekkor engedték meg neki, hogy használja a közösségi médiát. A színész akkor a Today Show vendége volt, ahol erről a témáról kérdezték. McConaughy elmondta, hogy úgy gondolta, hogy ha túl korán engedné meg a közösségi média használatot, akkor „idegenek mondják meg, hogy ki vagy, és elég magabiztosnak kell érezned magad önmagaddal kapcsolatban”, hogy a külvilág reakciója és elvárásai ne okozzanak problémát – írtuk korábban. A színész elmondta azt is, hogy azt a jótanácsot adta fiának, hogy élvezze az életet és ha olyasmit csinál, amit érdemesnek tart arra, hogy megossza másokkal, akkor tegye meg. De ne ébredjen fel minden reggel azzal a gondolattal, hogy mit kéne aznap megosztani, ami tetszeni fog másoknak.

(via Good Morning America)