Család

Még lehet közös gyereke Polyák Lillának és Gömöri András Máténak

A sztárpár nem bánná, ha még születne gyermekük, bár nem sok esélyét látják - mondták el nemrégiben.
2023. Február 14.
polyák lilla gömöri andrás máté
Fotó: Getty

Bár Polyák Lilla már negyvenhat éves, még nem tettek le párjával, Gömöri András Mátéval arról, hogy közös gyermekük szülessen – mondta el a színésznő a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorábanírja a Blikk.

„Abban maradtunk, hogy tőlem szeretne, de nem szeretne mindenáron. Viszonylag kevés az esélye, hogy összejön együtt, valljuk be. Nem lehetetlen, de azt fel kellett dolgoznunk, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez valaha meg fog történni. Viszont kapott két olyan fiút, akiket most már hét éve nevel, és azt hiszem, mindkét fiú azt mondja, Máté „egy rész apa” az ő életükben. (…) Lehet, (…) azt kell megtanulni ebben az életben, hogy nem a vér számít, és nem attól van gyereked, hogy az vér szerint a tiéd-e, hanem hogy mi munkát tettél bele” – mondta el Polyák Lilla, aki megemlítette ugyan a párjával köztük levő tizenhat évnyi korkülönbséget, de hozzátette, valójában már nem szívesen beszél erről, sőt, kimondottan unja a témát.

„Annyira elfáradtam benne, nagyon… Az elején rettenetesen bántott, mert nem vagyok olyan alkat, soha nem volt fiatalabb partnerem, nem is gondoltam, hogy valaha lesz. (…) Ha egyszer is szembejött volna a létezésünkben a korkülönbség, nem tudtuk volna működtetni” – mondta el a színésznő.