Család

Meghatóan reagált a két testvér a hírre, hogy kistestvérük lesz

Nagyon kedvesen és meghatóan reagált a kislány és a kisfiú, akik éppen megtudták, hogy édesanyjuk babát vár.
2024. Február 25.
(Kép forrása: Getty Images)

A louisianai testvérek különleges módon tudta meg, hogy édesanyjuk kisbabát vár – egy-egy süteménybe rejtett kis babafigurát találtak meg, tányérjuk alján pedig egy felirat is volt, miszerint nagytestvérek lesznek.

Édesanyjuk február elején örökítette meg a bejelentést és a gyermekei reakcióját, amit eredetileg TikTok oldalán osztott meg.

Ahogy azt a Good Morning America is írja, miközben a tízéves Londyn és az ötéves Luke a süteményüket ették, felfedezték benne a figurákat. Ezután azt mondták nekik, hogy fordítsák meg a tányérjukat, amiken a felirat állt, hogy „Báty” és hogy „Kétszeres nővér”.

Ezután Londyn, aki rájött, hogy kistestvérük érkezik, örömkönnyekben tört ki, és kisöccséhez fordulva azt mondta: „Anya babát vár!”. Luke eközben szinte el sem hitte az örömhírt, és ezt kérdezte, hogy „Igazából?”. A videó végén pedig azt látjuk, hogy a legidősebb testvér odamegy édesanyjához, és sírva megöleli őt, miután megkérdezték tőle, hogy boldog vagy szomorú, és azt feleli, hogy boldog.

A felvételt a megosztása óta már sokan látták, és számos hozzászólás is érkezett a videóhoz. Volt olyan komment, ami azt emelte ki, hogy mennyire „Imádnivaló” volt a kisfiú reakciója, és sok hozzászóló írt arról, hogy ők maguk is megkönnyezték, ahogy a kislány reagált, és voltak, akik megjegyezték, hogy milyen remek nővére lesz a kisbabának.