Gyerek

Nagyon meghatóan reagált a két kisfiú a hírre, hogy kistestvérük lesz

Édesanyjuk megörökítette a pillanatot, amikor kisfiai megtudták, hogy hamarosan kistestvérük lesz.
2023. November 16.
(Kép forrása: Videórészlet - @brittanylyons55/TikTok via Brightly)

A Good Morning America osztotta meg azt a felvételt, amit egy édesanya készített két kisfiáról, akiket egy csodálatos hírrel lepett meg: kistestvérük fog születni.

Brayden és Austin nagyon régóta szerettek volna még egy testvért, és amikor édesanyjuk, Brittany meglepte őket a hírrel, hogy kisbabát vár, a fiúk először el sem akarták ezt hinni. Amikor meglátják a pozitív terhességi tesztet, a két kisfiú nagyon meglepődik, és rögtön elkezdik kérdezgetni édesanyjukat, hogy valóban várandós-e.

Ezután az idősebb testvér, Brayden örömében felpattan, és továbbra is kérdezgeti édesanyját, mert alig hiszi el a jóhírt, majd széles vigyorral megöleli őt. A kisebbik testvér, Austin pedig örömében és a meghatottságtól elsírja magát, és szinte szóhoz sem jut. Amikor édesanyja odamegy hozzá, megsimogatja, és azt kérdezi tőle, hogy izgatott-e, a kisfiú csak annyit tud mondani sírva-mosolyogva, hogy igen.

 

A szívmelengető felvételt Brittany eredetileg TikTok oldalán osztotta meg, ahol a hozzászólókat is nagyon meghatotta kisfiai reakciója az örömhírre, és többen írták, hogy mennyire csodálatos nagytestvérek.