Gyerek

Josh Duhamel fia nagyon izgatott, hogy kistestvére érkezik – már névötlete is van

A színész fia, Axl nemrég lett tízéves.
2023. Szeptember 17.
(Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

Ahogy arról a Gyerekszoba.hu is írt, Josh Duhamel és felesége, Audra Mari a héten jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják.

A színésznek már van egy gyermeke, korábbi házasságából Fergie-vel: fiuk, Axl augusztus végén ünnepelte a tizedik születésnapját.

Duhamel a napokban a Live Kelly&Mark című talkshow vendége volt, ahol beszélt arról is, hogy Axl mennyire izgatott, hogy nagy testvér lesz. A műsorvezető Kelly Ripa megkérdezte a színészt, hogy a Axl tudja-e, hogy testvére lesz, amire azt válaszolta: „Tudja. Izgatott, nagyon izgatott. Azt hiszem, hogy nem teljesen tudatosította, hogy ez tényleg a valóság. Majd ha egyszer maga előtt látja majd ezt az apróságot… azt hiszem, ezzel valószínűleg én is így vagyok„.

A színész hozzátette azt is, hogy az eddigi egyke fia „nagyszerű nagytestvér” lesz.

Aamikor Mark Consuelos rákérdezett, hogy Duhamel és felesége már gondolkodtak-e neveken, a színész elmondta, hogy ezekről nem beszélhet, de Axl-nek van egy kedvenc neve. „Neki tetszik a Gary. Gary-nek akarja nevezni a babát” – mondta Duhamel, aki látszólag annyira nem rajong ezért a névötletért, de hozzátette, hogy ha lenne egy kutyájuk, neki el tudná majd képzelni.

Az adásrészletet itt lehet megnézni:

 

(via purewow.com)