Kamasz

Tízéves lett Fergie és Josh Duhamel fia — édesanyja így köszöntötte

Kerek születésnapot ünnepel az idén Fergie és Josh Duhamel gyermeke.
2023. Augusztus 30.
(Fotó: George Pimentel/Contributor/Getty Images)

A Black Eyed Peas együttes korábbi énekese, Fergie kisfiát, Axl-t köszöntötte születésnapja alkalmából Instagram-oldalán. Galériás bejegyzésében több fényképet is megosztott kisfiáról, köztük több szurkolói futball-mezeset, komolyabb portrékat, vagy olyat, amin éppen Batman-nek van beöltözve. “A gondoskodó, vicces, társaságkedvelő, nyitott, szerető, okos, beszédes, kreatív szuperhős-rajongómnak. Boldog 10. születésnapot! Szeretlek, Axl Jack” — írta a poszthoz az énekesnő.

 

Axl Jack Fergie egyetlen gyermeke, akinek édesapja Josh Duhamel színész. Duhamel és az énekesnő 2009-ben házasodott össze, és nyolc évig voltak házasok.

Az év elején a színész részt vett egy jótékonysági sportversenyen, ahol a People-nek beszélt arról, hogy Axl is kezd belejönni a sportolásba. “Nem gondoltam volna, hogy valaha lelkesedni fog érte, de most már nagyon szereti a kosárlabdát” — mondta a lapnak. “Szereti, ha egy kicsit dobáljuk a focilabdát is. Igyekszem nem túlhajszolni a sporttal, és hagyni, hogy inkább ő fedezze fel magának, mint hogy ráerőltessem” — tette hozzá. Beszélt arról is, hogy szerinte a sport jót tesz a gyerekeknek. “Nem lesz profi sportoló, de jót tesz neki, ha megtanul nyerni és veszíteni, hogy hogyan legyen csapattárs, hogyan kell dolgozni valamiért. Azt gondolom, hogy a sport nagyszerű tanulságokkal jár együtt.”