Gyerek

Egyszerre vár babát mindkét lányuk, így reagáltak a szülők

Kellett egy kis idő, amíg el tudták hinni a nagy hírt.
2024. Április 25.
(Kép forrása: Videórészlet - @schleesesisters/Instagram)

Danielle és Samantha Schleese testvérek, akik a @schleesesister nevű Instagram-oldalukon osztottak meg egy karácsonykor készült videót, amin éppen a családi fotót készítik szüleikkel, párjaikkal és gyerekeikkel. És úgy döntöttek, hogy ekkor mondják el a nagy hírt édesanyjuknak és édesapjuknak, hogy Samantha babát vár. És Danielle is.

A felvételen láthatjuk, hogy miközben a fényképet készítenék, Danielle elárulja, hogy Samantha várandós, ami után édesapjuk megdöbben, viszont édesanyjuk még nem reagál, és ekkor megismétlik a gólyahírt. Szüleik szinte el sem akarják hinni, majd nagyon boldogan ölelik meg lányukat.

Ezután, amikor már azt gondolják, hogy most valóban elkészül a családi portré, Samantha bejelenti, hogy bizony Danielle is kisbabát vár… Ezután pedig még nagyobb a meglepettség, és a videó végén láthatjuk az egész család aranyos reakcióját a dupla örömhírre.

A lánytestvérek elmondták a Today.com-nak, hogy egymás szomszédjában élnek, és szeretik látni a kötődést gyermekeik között. Samantha-nak és férjének, Jordan Rothery-nek egy kétéves lányuk van, Willow, míg Danielle-nek és vőlegényének, Gabe Mazza-nak egy szintén kétéves fiuk, Wilder.

A két testvér csupán két hét különbséggel várják babáikat, mindketten augusztusra.