Család

Harminc éve legjobb barátok és egyszerre lesznek nagymamák

Valójában ugyanannak a babának lesznek a nagyszülei, hiszen egyikük lánya és a másikuk fia házasodott össze, és ők várnak gyermeket.
2024. Március 20.
(Fotó: Videórészlet - @ashwellsthomas/TikTok)

Toni Wells és Beth Thomas az 1980-as években találkoztak először, és szoros barátságot kötöttek. Mindkettejüknek három-három gyermeke született, akik együtt nőttek fel. Toni fia Luke és Beth lánya, Ashley mindössze négy hónap különbséggel születtek.

A People-lel megosztották, hogy Ashley és Luke kapcsolata évtizedekig csupán plátói volt a kapcsolatuk, de később a főiskola idején romantikus szintre emelték, négy évvel később pedig összeházasodtak, 2020 februárjában.

„Vicces, mert mindenki, akivel beszélgetünk, legyen szó olyanokról, akikkel összefutunk vagy akiket alig ismerünk, mindig azt mondják, hogy »mi már akkor tudtuk, amikor ti még nem« – de szerintem azért, mert mindannyian azt kívánták, bárcsak megtörténhetne, mint egy jó filmben vagy könyvben” – mondta a portálnak Ashley.

Tavaly decemberben a pár megtudta, hogy családjuk bővülni fog – Ashley szerint édesanyja és anyósa erről álmodott már évek óta. A kismama nemrégiben egy videót is megosztott, amiben a leendő nagymamák egyszerre tudják meg a gólyahírt.

A videóban Toni és Beth felbontanak egy dobozt, benne egy terhességi teszttel és azzal a felirattal: „Először nászasszonyok, most nagyszülők. Thomas/Wells baba érkezik 2024 augusztusában”. A felvétel látjuk, ahogy mindketten alig hiszik el az örömhírt és nagyon izgatottak lesznek, mielőtt megölelnék egymást. Ashley emellett egy régi fényképeket is mutatott az édesanyjáról és anyósáról, köztük egy olyat, amin az ővele várandós édesanyja a baba Luke-ot tartja a kezében.

Valóban filmbe illő történet az övék.

„Annyira különleges volt, és nem is lehetnénk izgatottabbak; izgatottak, hogy ezt a csodálatos babát várjuk, de azért is, mert ez a bab a lehető legjobb nagyszülőket kapja, akiket csak kívánhatnánk. Nem is szerethetnék jobban” – tette hozzá a kismama.