Család

Évtizedek óta öltözik egyforma ruhába az ikerpár, akik már mindketten nagymamák

Gyerekkoruk óta hordanak egymáséhoz illő ruhákat a most nyolcvannégy éves ikertestvérek.
2023. Október 17.
(Kép forrása: Videórészlet - @moandmiss/TikTok)

Az amerikai Utah államban élő ikertestvérek, a nyolcvannégy éves Anne McQueen és Susan Briggs gyerekkoruk óta öltöznek egymáséihoz illő vagy színekben megegyező ruhákba, számolt be róla az SWNS alapján a People.

“Szeretünk ugyanolyan ruhákat hordani” — mesélték az ikertestvérek.”Mindig egyforma ruhában vagyunk, vagy ha nem egyforma ruhában, akkor ugyanolyan színűben.” Hozzátettek, hogy egyezik az ízlésük az öltözködést tekintve, és ha valamelyikük vesz valamit, abból vesz egyet a testvérének is.

 

McQueen és Briggs mindketten tanárként dolgoztak, de már évek óta nyugdíjasok. Mindkét testvérnek négy gyermeke született, és csupán tíz percre laknak egymástól Salt Lake City-ben. Az ikrek megosztották azt is, hogy környezetükben nagy figyelem hárul rájuk, sokan mosolyognak rájuk, amikor látják őket és beszélgetni szeretnének velük.”Csak nevetünk, mosolygunk és visszaintegetünk” — mondták.

Az egyik iker-nagymama unokájának férje, Michael Metcalf pedig gyakran meg is örökíti a testvérek különleges szettjeit, és a felvételeket a TikTok-on is megosztották — ahol néhány videójukat már több millióan láttak. A felvételek alapján pedig a ikertestvérek humora is remek lehet, elég csak a jelmezeiket nézni.

 

Az ikrek nagyra értékelik Metcalf videóit: “Mi túl idősek vagyunk ahhoz, hogy tudjuk, hogy működik a közösségi média. De az biztos, hogy szórakoztató. Nem igazán léptünk senkivel kapcsolatba az interneten, mert nem tudjuk, hogyan kell ezt TikTok-on megtenni. Csak hagytuk, hogy az unokánk kedves férje tegye meg ezt helyettünk” — mondták a testvérek.