Kisgyerek

A hármasikres édesanya elmagyarázza, miért öltözteti egyforma ruhába a fiait

Nagyon is értelmes oka van a döntésének.
2023. Augusztus 23.
hármasikrek
Fotó: Meg Korzon / Facebook

Amikor még nem születtek meg Meg Korzon fiai, azt gondolta, ciki, amikor az ikreket folyton egyforma ruhába öltöztetik. Amikor már a pocakjában voltak a hármasikrei, úgy vélte, hogy egyformában nem tudná megkülönböztetni őket – mesélte a TODAY.com-nak.  
Amikor azonban megszületett Leo, Elias és Oliver, az aggodalmak mind elszálltak.  – Hirtelen mindenből hármat vettem – mondja a harmincegy éves édesanya, aki rendszeresen megoszt a családjáról készült felvételeket a TikTokon.  Követői gyakran vádolják azzal, hogy nem külön egyénekként kezeli a hármasikreket. Ez az egyik oka annak, hogy Korzon úgy döntött, készít egy videót, amiben bemutatja a kisfiúk azonos öltöztetésének előnyeit.

Az első okom a döntési fáradtság. Szülőként egész napomat döntésekkel töltöm, és az utolsó dolog, amit tenni akarok, az az, hogy túlságosan átgondolom, mit is viseljenek” – mondja Korzon.
A boltban sem akarok egy mellé keresni még két másikat, ami tetszik, sokkal könnyebb hármat megragadni abból az egyből.”  
Hozzáteszi, ha egyénileg öltöztetné őket az alapján, hogy milyennek látja a személyiségüket, azzal – úgy érzi – „bedobozolná” őket, ám nem ő akarja eldönteni, hogy kik ők és mivé fejlődjenek.  
De a legfontosabb oka az, hogy amikor egy parkban háromfelé szaladnak, sokkal könnyebben szemmel tudja tartani őket, ha csak egy külsőt kell megjegyeznie. Ahhoz hasonlítja ezt, mikor egy nyaraláson a családtagok egyenpólót viselnek.  „Ez azért van, mert mindig mindenkit meg tudnak számolni, és gondoskodnak arról, hogy senki ne vesszen el – mondja Korzon. – És ugyanezt teszem az enyémekkel.

Különben is, fiait, akik még csak kétévesek, egyáltalán nem érdekli a divat…