Gyerek

Gyönyörű videó a testvéri szeretetről, amit nem lehet sírás nélkül végignézni

Lehet, hogy néha elviselhetetlen a civakodásuk, a testvéri szeretethez fogható mégsincs a földön! Ha nem hiszed, nézd meg ezt a videót!
2022. Október 16.
Lánytestvér öleli a fiútestvért
gyönyörű videó a testvéri szeretetről, amit nem lehet sírás nélkül megnézni

Ott, ahol három gyerek teszi teljessé a családot, elkerülhetetlen, hogy a csemeték néha egymásnak feszüljenek, amikor viszont úgy hozza az élet, habozás nélkül mutatják ki egymás iránt érzett testvéri szeretetüket.

Így történt ebben a TikTokra felkerült videóban is, ami három testvérről, egész pontosan a két nagyobb összefogásáról szól: a fiúk esti lazításképp videójátékozással és netezéssel ütötték el az időt, amikor egyikük észrevette, hogy kishúgukat elnyomta az álom az etetőszékben. Egy másodpercig sem késlekedett, hogy a segítségére siessen. Hogy fel ne ébressze a kislányt, csendben jelzett öccsének, hogy erősítésre van szükség, ő pedig pikk-pakk helyet készített a lánykának az ágyban. A nagyobb fiú az ölébe vette, és kényelembe helyezte a kistestvérét, hogy zavartalanul pihenhessen.

A kommentelők jelentős része majd elolvadt az alig fél perces videó láttán: „Csodálatos nagytestvérek, és mindig is azok lesznek!”, „Elképesztően édesek!”„Ennél cukibbat nem nagyon lehet látni!”, „Gyönyörű videó gyönyörű gyerekekről!” – írták a testvéreket látva.

Ahogy az azonban lenni szokott, most sem hiányozhatott az a hozzászóló, aki odapörkölt a családnak, miközben a többiek áradoztak: „És a szüleik hol voltak mindeközben?” – tette fel a költői kérdést. 

(Fotó: Getty Images)