Család

Megtalálod a fánkot, ami nem illik a képbe?

Első ránézésre úgy tűnik, hogy minden stimmel a cukormázas farsangi fánkokkal, egy igazi sasszem azonban gyorsan rájön, hol a hiba!
2024. Február 05.

A farsangi időszak egyik elmaradhatatlan kelléke a frissen sütött, szalagos fánk, ami akkor is finom, ha nem fest épp tökéletesen.

Ezeket a fánkokat nagy gonddal sütötte meg egy anyuka, akinek még arra is jutott ideje, hogy aprólékosan feldíszítse őket, a gyerekei legnagyobb örömére. 

Megtalálod, hol a hiba?

Mindent megtett azért, hogy a fánkok a lehető legcsinosabbra sikeredjenek, rózsaszín cukormázzal és pici szivecskékkel is kidekorálta őket. Sokunkkal ellentétben neki nem okozott nehézséget ez a szöszmötölés, mindössze egy fánk tér el a többi, tökéletesen egyforma darabtól.

Megtalálod 3 másodpercen belül, hogy melyik farsangi fánk lóg ki a sorból? Akkor induljon a stopper!

farsangi fánkok feladvány

Mutatjuk a megoldást!

Ha igazán szemfüles vagy, valószínűleg pár pillanat elég volt ahhoz, hogy észrevedd, hogy az egyik sütire a piros, a türkizkék és a fehér cukorkák mellé egy zöld szivecske is került a mázra.

A hiba persze nem végzetes, és az ízélményből semmit sem vesz el, de a szuper megfigyelők tekintete bizony nem siklik el felette! Te megtaláltad?

Ha nem, akkor segítünk: az alábbi képen pirossal bekarikáztuk a jó megoldást a fejtörőben, nézd csak!

fánkos fejtörő megoldás