Család

Nagy Ervin lelkiismeret-furdalást érez legidősebb lánya miatt

A színésznek három lánya van, az öthónapos ikrek, Franciska és Elza, és a hamarosan tizenhárom éves Lola.
2023. Március 21.
(Fotó: Sajtóklub/RTL Klub)

Nagy Ervin arról árult el részleteket, hogyan próbálja megtalálni az arany középutat a gyereknevelésben korábbi házasságából született nagyobb lányát és az ikreket illetően, írja a Blikk

A színész igyekszik odafigyelni arra, hogy milyen a szeretetigényük a kislányainak. Elárulta például azt, hogy megfigyelte, hogy Franciskának tetszik, ha puszilgatja, ám Elza ezt nem kedveli annyira.

„A lányomnál – Lolánál –, mivel elvált vagyok, nyilván a lelkiismeret-furdalási hányados nagyobb, ezért plusz szeretettel akarom kompenzálni” – mondta el Nagy Ervin a Probléma Hajóssal és Márkóval című műsorban. Beszélt arról is, hogy amikor Lolával van, folyamatosan közös programokat szervez vele. Ezért a környezetében élők néha rászólnak, hogy a lányának csak annyi a lényeg, hogy vele lehessen, és egy szimpla bevásárlásnak vagy főzésnek is örül.

A teljes adást itt lehet elérni:

Nagy Ervin és felesége, Borbély Alexandra színésznő ikerlányai, Elza és Franciska tavaly októberben jöttek világra. A színész volt feleségével közös lánya, Lola 2010-ben született.