Család

Nagy Ervin: „Rajongok az első kislányomért és az ikrekért is”

Élete legideálisabb időszakát éli a színész, mind szakmai pályafutásában, mind a magánéletében. Ahogy fogalmaz, a civil élete eseményeit ugyanolyan becsben tartja, mint azt, hogy premiere lesz.
2023. Május 31.
Nagy Ervin
Kép: RTL

A színész lányairól és az apaságról is mesélt.

– Sokat szoktunk ezzel viccelődni, hogy olyan vagyok, mint a mesében a király, akinek három lánya van. Az ikreim is csodálatos kislányok, egész éjszaka alszanak, a hónom alatt kelnek reggel, mosolyognak, és az, hogy még egyszer apa lehettem, fantasztikus élmény. Ez az a dolog, amit nem lehet megunni! Rajongok az első kislányomért és az ikrekért is – mondta Nagy Ervin a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak.

A színész nem tagadja, szereti megélni a pillanatot, amelybe az is belefér, hogy időnként pityereg.  

– Megbecsülöm ezeket a pillanatokat, ahogy az ember halad előre a korral, egyre inkább megtanul benne lenne a pillanatban. Ez az a készség, amit idővel egyre jobban el tudunk sajátítani, megélni az adottat. Az első gyermekemnél is így volt ez, most is ünneplem ezeket a szép perceket, amiket megélünk. Színészként az élet, amit ad nekem, azokat hajlandó vagyok mélyebbre tenni.

Pityergésre hajlamos ember vagyok. Néha nincs átfedés a civil élet érzékenysége és a szakmai érzékenységünk között. Nem tükörképei egymásnak, vannak, akik előrébb valónak tartják a szakmai életüket. Én a civil életem eseményeit ugyanolyan becsben tartom, mint hogy premierem lesz. Nem szívesen engedem ezt el, hiszen az igazi stabilitást az adja, hogy az ember biztos helyen feküdjön le és keljen fel és legyen érzelmi stabilitása – fogalmazott a színész.

forrás: Blikk