Család

Egy nagymama táblán „osztályozza” a felnőtt unokáit aszerint, hogy mennyire elégedett velük

Mindannyian voltunk egyszer gyerekek, mindannyian átéltük, hogy minősítenek, rangsorolnak, osztályoznak minket, ha máshol nem, akkor az iskolában. De hogy felnőttkorunkban is ez legyen a szokás…
2023. Február 02.
dan lamorte humorista
Fotó: TikTok

Egy amerikai humorista, Dan LaMorte a TikTokon mesélt arról, hogy Mary, a nagymamája rangsor-táblát rendszeresített felnőtt unokái számára.  Ha jól viselkednek a nagyi megítélése szerint, akkor feljebb léphetnek, ha rossz fát tesznek a tűzre, akkor lecsúsznak – mint kiskorukban.  

„Van egy táblája a tíz unoka arcával mágneseken, és 1-től 10-ig rangsorol minket” – magyarázza Dan egy videóban, amelyet több mint 2 millió alkalommal néztek meg. „Jelenleg a 4. helyen állok, ez az eddigi legmagasabb érték” – folytatja. “De most kaptam két új tetoválást… szóval kicsit izgulok, hogy ez mit fog okozni a helyezésemben.” Dan jogosan érzi magát kényelmetlenül. Miután a 85 éves Marynek megmutatta az új ábrákat, ő rémülten zihálni kezdett, és azonnal az utolsó helyre helyezte Dan mágnesét. Ám azóta javult a pozíciója.  „Most a 3. helyen állok, mert a nagyim izgatott, hogy internetes sztár lehet, és ezt nekem köszönheti” – nyilatkozta a TODAY Parentsnak. „A TikTok-videó vírusos terjedése utáni napon elment, és megcsináltatta a haját és a körmeit.”

@danlamorte What a treat, my grandma got to make her TV debut this morning. Her first interview about the leaderboard! Thanks to WGNTV, here’s a short edited clip of it! #family #familyvideo #savage #grandmasoftiktok #grandma #grandparents #grandparentsoftiktok #funny #grandmother #ranking #interview #familytime ♬ original sound - Dan LaMorte

Dan azt mondja, az unokatestvére, Jacqueline most a legjobb a listán, mert vett egy házat Maryvel szemben, és ahol csak tud, segít neki. – Megérdemli a helyet – mondta Dan. – Beleteszi a munkát. Gianna állatorvos is a kedvence, mondta, mert Mary „szereti az állatokat”, és „értékeli az intelligenciát”.  Ariana viszont mindig alul van, mert sok tetoválása van, és nem telefonál eleget – árulta el Dan.  „Ha megházasodsz, és gyermeked születik, akkor feljebb lépsz. De ha van egy gyereked, és nem vagy házas, az hátra fog utasítani, ahogy szegény Tanyával is megtörtént.” A fából készült ranglistatábla körülbelül öt éve lóg Mary otthonában, és ő nagyon komolyan veszi.