Hibás lett a piskótatésztád? Bárkivel előfordul, azonban ettől még ne gyarapítsuk az élelmiszer-pazarlók táborát. A nem jól sikerült piskóta tökéletes alapanyaga a sütinyalókának! Lássuk, mi kell hozzá. Ebben segítségünkre van a Nébih Maradék nélkül ajánlása.
Össze kell törni a piskótát egy villa segítségével majd mascarponeval, krémsajttal vagy mogyorókrémmel összeforgatni és kis golyókat formálni belőle. Ha kész vannak a golyók, először szúrjuk fel egy hurkapálcára úgy, hogy annak végét előtte belemártottuk az olvasztott csokiba. Ismét tegyük a hűtőbe körülbelül 30 percre. Utána óvatosan a golyókat is mártsuk az olvasztott csokoládéba. Jöhet a cukordrazsé, sütimorzsa a nyalókára, de nélküle is nagyon finom és mutatós.