Család

Nem mindennapi segítséggel, kutyájuk bevonásával választott nevet a babájának egy pár

Természetesen azért nem bízták teljesen a véletlenre a névadást.
2023. Augusztus 11.
(Kép forrása: Getty Images)

A baba nevének kiválasztása nem mindig egyszerű, különösen, ha több olyan opció is van, ami nagyon tetszik a szülőknek. Egy angol házaspár megosztotta a Mirror portállal, hogy ők milyen nem mindennapi segítséggel választottak nevet a kisbabájuknak, miután három lehetséges utónévre tudták szűkíteni a listájukat: bevonták négylábú kedvencüket is.

A 29 éves Courtney Brooks és férje, a 30 éves Oliver a portál szerint a Casey, a Brody és a Jaxon nevekre tudták leszűkíteni a neves listájukat, és ezen a ponton már nehezen tudtak dönteni arról, hogy melyiket válasszák. Ezért kétéves spániel terrierjük, Gus segítségét kérték.

A Folkstone városában élő pár egy közeli parkba ment Gus-szal, és három labdát vittek magukkal, amelyekre egy-egy név volt írva. Ezután elhajították a labdákat, és hagyták, hogy Gus válasszon egyet. Amikor Gus visszatért a Brody feliratos labdával, eldöntötték, hogy akkor ez lesz a név, amit első gyermeküknek adnak.

„Annyira küszködtünk a nevekkel. Kezdettől fogva tetszett a Jaxon, a Casey pedig családi javaslat volt. Voltunk egy esküvőn, ahol megkérdeztük az ott lévőktől a fiaik nevét, és az egyikük a Brody-t mondta – egyszerűen imádtuk” – mesélte az újdonsült édesanya a portálnak, hogy miért éppen ez a három név volt a szűkített listán.

 

Kisbabájuk, Brody július 5-én jött világra, és a pár szerint kutyájuk remek „nagy testvére” a család legifjabb tagjának.

Az édesanya szerint az első találkozáskor Gus nagyon várta, hogy láthassa a babát, kicsit félénk volt, de izgatott. Courtney azt is elmondta a portálnak, hogy ha újabb babájuk is érkezik majd, ismét szeretnék, ha Gus választana majd nevet.

Nemrégiben egy kismama osztotta meg, hogy neki sem volt egyszerű dolga babája nevének kiválasztásakor. Mikor fogytán volt a névötleteknek, ő a mesterséges intelligencia segítségét kérte, és a ChatGPT-hez fordult javaslatokért – erről itt írtunk korábban.