Család

A kutyát bízták meg a szülők, hogy nevet adjon a babájuknak

A Beau nevű labrador gazdái első gyermeküket várják, és a névválasztás izgalmas feladatát a kutyájukra bízták.
2024. Március 24.
Kutya labdákkal

A négylábú szemmel láthatóan örült a feladatnak, már csak azért is, mert kedvenc játéka közben dönthette el, milyen nevet kapjon majd az úton lévő családtag.

Erica és Frank New Jersey-ben élnek és első kisfiukat várják. Azzal kapcsolatban, hogy milyen nevet adjanak a babájuknak, nem jutottak dűlőre: a három befutót nagy nehezen kiválasztották, de azt, hogy végül melyiket viselje a gyerekük, nem tudták eldönteni.

Így lett meg a babanév

A pár nem akarta tovább törni a fejét, ezért a kétéves kutyájukra bízta a fontos feladatot: a leendő szülők három teniszlabdára írták fel kedvenc fiúneveiket, amik közül Beau választhatta ki a nyertest.

A Liam, az Andrew és a Frankie név került fel a lasztikra, amiket a kispapa egyszerre hajított jó messzire. Beau-nak nem volt más dolga, mint megkeresni és mielőbb visszahozni az egyiket, kiválasztva így a hamarosan megszülető baba keresztnevét.

Erica a telefonjával megörökítette, majd a TikTokra is feltöltötte a varázslatos pillanatot, amikor eldőlt, hogy fogják hívni a gyereküket. Nézd meg, mire esett a lelkes labrador választása!

Nyitókép: TikTok pillanatfotó