Család

Ők heten a 77 éves Goldie Hawn unokái

A legidősebb 19, a legfiatalabb 1.5 éves.
2023. Április 09.
Goldie HAwn családja

A magyar származású színésznő, idén ősszel lesz 78 éves, és ahogyan a legtöbb korabeli nagymamát, őt is az unokái tartják fiatalon. Ráadásul nincsenek is kevesen. Goldie Hawn összesen hét lurkó nagyija

“Boldoggá tesz, hogy a lányom Kate, és a fiaim Oliver és Wyatt is sikeres és boldog. Ma már az a fontos, hogy ők tudjanak a karrierjükre koncentrálni, én pedig továbbléphetek és megoszthatom a tapasztalataimat az unokáimmal”- mondta a színésznő a Variety magazinnak. Goldie Hawn szerint attól, hogy valaki Hollywoodban nevelkedik, esetleg még a szülei is ismertek, nem ok a semmittevésre. “Dolgoznod kell a megélhetésért, együttérzőnek, realistának és kritikusan gondolkodónak kell lenned. Én ezt adom tovább, mert apám erre tanított.”

A színésznőnek összesen hét unokája van. Rani Rose (4), Bingham (11) és Ryder (19) – nekik Goldie lánya, Kate Hudson az anyjuk. Bodhi (12), Wilder (15) Rio (9) Goldie fiának, Olivernek a gyermekei. Legfiatalabb unokája az alig 1.5 éves, ám az ő nevét egyelőre nem tudni.
 
Rani Rose
5 fotó megtekintése
Rani Rose

Ők heten a 77 éves Goldie Hawn unokái

Rani Rose
Kate Hudson fia Ryder
Kate Hudson gyermekei
Oliver Hudson családja
Goldie Hawn és családja
Fotó megosztása:
 
Kiemelt kép: Getty Images