Család

Vitáztak az anyukacseten, majd összeverekedtek a gyerekeik óvodája előtt

Hét anyuka esett egymásnak egy nápolyi óvoda előtt, miután virtuálisan összeszólalkoztak. A perpatvarnak rendőrök vetettek véget.
2024. Március 22.
anyukacset

Az óvodai és iskolai „anyukacsetek” gyakran váltanak ki komoly indulatokat a résztvevőkből, valódi tettlegességig azoban szerencsére csak ritkán fajul a dolog.

Egy nápolyi óvoda WhatsApp csoportjában viszont annyira parázs vita alakult ki, hogy a személyes találkozás alkalmával egymásnak estek a résztvevők.

Ezen kaptak össze

Az óvoda, ahova az anyukák gyerekei járnak, minden héten lehetőséget ad két szülőnek, hogy személyesen legyen jelen a gyereke mellett, és figyelemmel kísérje, mennyit ügyesedett az elmúlt időszakban.

Az anyukák az örömteli bejelentést követően készítettek is egy beosztást, amiben előre lefektették, hogy melyik héten kik kerülnek sorra, egyikük azonban önkényesen módosított a táblázaton.

A kezdeti felháborodás rövid időn belül személyeskedésbe csapott át, az indulatok pedig egyre hevesebbé váltak. Olyannyira, hogy másnap reggel, amikor oviba vitték a kicsiket, élőben is folytatták a cseten megkezdett vitát.

Először csak két anyuka emelt kezet egymásra, nem sokkal ezután viszont a „pártfogóik” is beszálltak a harcba. Így végül hét nő verekedett össze, akiket a helyszínre hívott rendőrök választottak szét. Mind a hét nő ellen eljárás indult.

Nyitókép: Getty Images, Forrás: Via