Család

„Próbálok óvatos lenni” – Blake Shelton mostohaapaságáról beszélt

Blake Shelton countryénekes mostohaapja Gwen Stefani három fiának. Egy ilyen helyzet soha nem könnyű, még akkor sem, ha van személyes tapasztalat.
2023. November 16.
Blake Shelton
Kép: Emma McIntyre / Getty Images

Gwen Stefaninak már volt három fia, a most 9 éves Apollo, a 15 éves Zuma és a 17 éves Kingston, amikor hozzáment Blake Sheltonhoz.  A countryénekes a Today-nek beszélt arról, hogyan folyik bele a fiúk nevelésébe.

„Nekem is voltak mostohaszüleim” – mondta Shelton. „Azt hiszem, ez bizonyos szempontból nehezebb. Próbálok óvatos lenni és okos lenni, hogy mikor lépjek hátrébb, de mindig ott vagyok, ha szükség van rám.”

Októberben lefotózták, amint Shelton nevetgélt megtréfálta Stefani fiát, Zumát, amikor feleségét beiktatták a Hollywood Walk of Fame csillagai közé.

Shelton korábban arról beszélt a People-nak, hogy életének ebben a fejezetében a családot helyezi előtérbe a karrierrel szemben. „Ha most a karrieremre koncentrálnék, azt kockáztatnám, hogy megbánom, hogy kihagyok néhány fontosabb dolgot az életben. Ezek a gyerekeink. Ez már nem rólam szól, és soha többé nem is fog” – osztotta meg.

„Annak ellenére, hogy mostohaszülő vagyok, nagyon komolyan veszem ezt a feladatot. A gyerekek nagyon fontos személynek tekintenek engem az életükben” – folytatta. “Amikor megkérdezik, hogy ‘Miért nincs itt Blake?’, akkor ezt a szívemre veszem. Rengeteg pénzt kerestem, de az időt nem lehet visszavásárolni. Nem akarom, hogy bármit is megbánjak.”

(people.com)