Család

Riportfilmben nyilatkoztak Meghan Markle családtagjai arról, miért hidegültek el a hercegnétől

Úgy tűnik, csak tovább mélyül a szakadék a rokonok között, hiába a szép szavak.
2023. Május 01.
meghan markle harry
Fotó: Getty

Alig néhány nap van hátra, és királlyá koronázzák Károly herceget (és persze királynévá Camilla Parker Bowles-t. A ceremónia a Westminster Apátságban lesz, mintegy kétezer illusztris meghívott előtt.

Talán meglepő, talán épphogy nem az, de Meghan Markle sussexi hercegné nem lesz ott az ünnepségen, ugyanis az egy napra esik kisfia, Archie negyedik születésnapjával.

De Harry herceg felesége talán azért sem szívesen mutatkozik a nyilvánosság előtt, mert folytatódik a viszály közte és születési családja között – apjával és testvéreivel hosszabb riportfilmet forgatott a 7NEWS Australia Spotlight, aminek premierjét április harmincadikára időzítették.

Meghan Markle elhidegült rokonai tehát ismét összefogtak, hogy „soha nem látott betekintést” engedjenek kapcsolatukba – írja a 7news.com.au.

A különkiadásban Meghan apja, Thomas és féltestvérei, Thomas Jr. és Samantha fejti ki, miért romlott meg a kapcsolatuk a hercegnével. Apja úgy nyilatkozik, úgy érzi, elhagyta lánya, de szeretné újra kapcsolatba lépni vele, mielőtt meghal. „Bárcsak leülhetnénk beszélgetni. Bárcsak tisztázhatnánk a nézeteltéréseinket” – mondja a filmben.

Mint emlékezetes, eredetileg ő kísérte volna lányát az oltárhoz, de miután megegyezett egy paparazzival, végül részt sem vett az esküvőn. Mint mondja, ma már sajnálja ezt.  A műsor nemcsak interjúkat tartalmaz, de régi videó- és fotóbevágásokat is Meghan Markle-ről, ahogyan tiniként például táncol vagy horgászik.  

Thomas Jr. úgy nyilatkozik, hogy ha féltestvére az apja agyvérzése után sem jelentkezett, akkor kétséges, hogy vajon valaha fog-e.  A családot megkérdezik arról is, vajon Meghan miért határolódik el tőlük nyilvánosan. Szerintük a hercegné úgy gondolja, nem „elég jók” a királyi család számára, és azzal is vádolják, hogy letagadta őket.

Családjának egyetlen tagja, akivel Meghan kapcsolatot tart, az édesanyja, Doria Ragland, noha mindannyian úgy nyilatkozna, tárt karokkal várják vissza őt.