Család

Meghan Markle legédesebb pillanatai Archie és Lilibet édesanyjaként

Nézd meg, melyek voltak Meghan Markle legcukibb pillanatai anyaként!
2022. November 02.
Meghan Markle férjével és kisfiával (Fótó: Getty Images)

Meghan Markle megosztó személyiség. Sokan bírálják azért, ahogy a királyi családtól távolodik és viszi magával férjét, Harry herceget is. Ám anyaként sok szerethető pillanat kötődik az egykori színésznőhöz. Ezekből válogattunk:

Meghan már 2014-ben arról beszélt a The Brew-nak adott interjújában, hogy az anyaságról álmodik és arról, hogy picik szaladgáljanak majd a házában. Ez végül megvalósult, Sussex hercegnéjének ugyanis van egy 3 éves fia, Archie és egy 14 hónapos lánya, Lilibet.

A Variety egyik cikkéből kiderült, hogy Meghan imádja azokat a műsorokat, amiket Archie néz és az anya rendszeresen dúdolgatja a rajzfilmek főcímdalait – ismerős?

Aranyos jelenet volt, amikor Meghan tavaly novemberben az Ellen DeGeneres Show-ban beszélt arról, hogyan próbálják enyhíteni Lilibet fájdalmait, akinek épp jött a foga. Ellen persze rögtön meglepő megoldást javasolt, tequilát, ám Meghant nem lehetett kizökkenteni. Ráadásul még azt is elárulta, hogy Archie épp nem hisz a Halloweenben és nem is érdekelte, amikor a szülei dinoszauruszjelmezbe öltöztették: „Öt percig bírta” – nevetett Meghan.

Az ezotéria sem áll messze Meghantól, idén augusztusban ugyanis egy olyan nyakláncot viselt, amin egy Bika és egy Ikrek szimbólum függött – utalva ezzel gyermekei csillagképeire.

Meghan írt mesekönyvet is, amiről nemrég kiderült, hogy egy apák napi versnek indult, ám egy könyvnyi történet kerekedett belőle.

Sok fotón szerepel együtt Meghan a gyermekeivel, de kettő különösen ikonikus: az egyiken Desmond Tutu érsek ad az akkor 4 és fél hónapos Archie homlokára puszit,

a másikon pedig Meghan tartja Archie lábait gyengéden, néhány nefelejcs társaságában – a virág nem volt véletlen választás, a nefelejcs volt ugyanis Harry édesanyja, Diana kedvenc virága.

Így kell figyelni a részletekre. (VIA)

A kiemelt kép forrása: Getty Images