Család

Ryan Gosling-nak lányai és Eva Mendes adtak tippeket az Oscar-fellépéséhez

A színész a Barbie film I’m Just Ken című dalát adta elő a gálán.
2024. Március 14.
(Fotó: Kevin Mazur/Contributor/Getty Images)

Ryan Gosling az Oscar-gálán való fellépéséről a tavalyi év egyik sikerfilmje, a Barbie betétdalával, az I’m Just Ken-nel a People-nek beszélt új filmje, a The Fall Guy (A kaszkadőr) premierjén. A színész elárulta a lapnak, hogy a fellépéshez családjától, élettársától, Eva Mendes-től és lányaiktól, a kilencéves Esmeralda-tól és a hétéves Amada-tól kapott néhány tanácsot.

„Nagyszerű volt. Annyira szórakoztató volt, mert előző nap eljöttek a ruhapróbára, és így az első sorban voltak” – mondta Gosling a lapnak, és hozzátette, hogy adtak neki néhány tippet és megjegyzést, „csupa nagyszerű megjegyzést”. „Nagyon fontos szerepet játszanak számomra ebben… a lányaim Barbie iránti érdeklődése és Ken iránti érdektelensége volt az, ami kezdetben elindított ebben. Csodálatos volt, hogy ott voltak a végén” – mesélte a színész a lapnak.

A színész a gálán a filmben látható más Ken-ekkel – Simu Liu-val, Ncuti Gatwa-val, Kingsley Ben-Adir-ral és Scott Evans-szel –, és a dal társszezőjével, Mark Ronson együtt lépett fel a színpadon, sőt, Slash kísérte őt gitáron.

Az Oscar-fellépést itt tudod megnézni.