Család

Ryan Reynolds szerint az otthonuk olyan, mint egy állatkert

Ryan Reynoldsnak és Blake Lively-nak megszületett a negyedik gyereke. Reynolds egy nemrégiben adott interjúban úgy fogalmazott, hogy nem csinálná ezt negyedszer is, ha nem imádnák a dolgot, bár négy gyerekkel most olyan az otthonuk, "mint egy állatkert".
2023. Március 01.
Ryan Raynolds és Black Lively
Kép: Dia Dipasupil/FilmMagic / Getty Images

A színészházaspárnak megszületett a negyedik gyermeke, a 8 éves James, a 6 éves Inez és a 3 éves Betty után. A baba nemét és nevét egyelőre nem árulták el.

„Nézd, nem tennék ezt negyedszer is, ha nem imádnánk” –  válaszolta Ryan Reynolds a CNBC riportereinek arra a kérdésére, hogy élvezik-e szülőséget. „Mindenki fantasztikusan érzi magát. Ha mostanra nem jöttünk volna rá, hogy mivel is jár ennyi gyerek, azt hiszem, nagyon nagy bajban lennénk” – folytatta a színész. Reynolds később azzal viccelődött, hogy az otthonuk négy gyerekkel most olyan, mint egy állatkert.

Lively szeptemberben az Instagramon erősítette meg, hogy ő és Reynolds negyedik gyermeküket várják. A TODAY novemberi adásában a színész házaspár azt mondta, hogy fogalmuk sincs születendő gyerekük neméről.

Lively és Reynolds 2010-ben ismerkedtek meg a Zöld Lámpás forgatása alatt. Eleinte barátok voltak, csak később lettek egy pár. 2022 szeptemberében ünnepelték tizedik házassági évfordulójukat. Reynolds korábban úgy fogalmazott, hogy kapcsolatuk egy igazi tündérmese.

Forrás: today.com