Család

Tizenhárom éves lett Victoria és David Beckham lánya, szülei így köszöntötték

Harper Seven a házaspár legfiatalabb gyereke.
2024. Július 11.
(Fotó: Karwai Tang/Contributor/Getty Images)

(Fotó: Karwai Tang/Contributor/Getty Images)

Victoria és David Beckham legfiatalabb gyerekük, lányuk Harper Seven tizenharmadik születésnapját ünnepelték a napokban. David Beckham Instagram-oldalán egy aranyos videóval is köszöntötte lányát, amiben kisgyerekkorától, az első lépéseitől kezdve vágtak össze képeket és videókat, köztük táncolásról, zenélésről, focizásról, szurkolásról, éneklésről, főzésről, és számos közös fotóról testvéreivel és szüleivel.

„Boldog 13. születésnapot a gyönyörű kislányomnak. Apa nagyon büszke rád, kedves, nagylelkű és gyönyörű fiatal hölgy lettél a legcsodálatosabb szívvel és a legcsodálatosabb mosollyal, akit mindannyian nagyon-nagyon szeretünk. Mindig legyél az a csodálatos ember, aki vagy. Harper Seven, te vagy a világom” – írta megható köszöntésében a sportoló a videóhoz, amit ITT lehet megnézni.

A kedves videóhoz Harper Seven édesanyja, Victoria Beckham is írt köszöntést lányának: „Boldog születésnapot a legjobb barátomnak. Édes vagy és kedves, a mosolyod minden nap melengeti a szívünket. Te vagy a mindenünk Harper Seven, nagyon büszkék vagyunk arra a boldog, gyönyörű, tehetséges fiatal hölgyre, akivé válsz. Nagyon-nagyon szeretünk”.

A házaspárnak Harper mellett három fiuk is van: Brooklyn huszonöt éves, Romeo huszonegy éves, míg Cruz tizenkilenc éves. Legfiatalabb gyermekük születésnapja előtt egy héttel a pár egy másik különleges alkalmat, huszonötödik házassági évfordulójukat ünnepelte.

(via People)