Család

Huszonegy éves lett Victoria és David Beckham fia, Romeo — így köszöntötték szülei

Pénteken ünnepelte huszonegyedik születésnapját a sztárpár középső fia.
2023. Szeptember 01.
(Fotó: David M. Benett/Contributor/Getty Images)

Romeo születésnapja alkalmából szülei ugyanazt a videót osztották meg Instagram-oldalaikon: egy nagyon aranyos válogatást gyerekkori képekből és videókból, és fiúk kamasz éveiből, és a felvételeken feltűnnek a családtagok is. Victoria Beckham a következősorokkal köszöntötte fiát: “Boldog születésnapot, Romeo! A legédesebb, legkedvesebb és legnagylelkűbb lélek. Annyira büszkék vagyunk rád, és nem lehet szavakkal kifejezni, hogy mennyire szeretünk, te vagy a mindenünk” — írta az édesanya, aki megjelölte bejegyzésében férjét és gyermekeit is.

 

Édesapja pedig a következő üzenettel osztotta meg a kedves videót: “Boldog 21. születésnapot, kisember. Apa annyira büszke arra a személyre, akivé váltál: kedves, nagylelkű és szenvedélyes mindabban, amit szeretsz, maradj olyan, amilyen vagy és álmodj nagyot. Nagyon szeretünk”írta bejegyzésében.

Victoria és David Beckham négygyermekes szülők: kislányuk Harper tizenkét éves, három fiúk közül pedig Cruz idén lett tizennyolc éves, Brooklyn huszonnégy éves, míg középső fiuk, Romeo most töltötte be a huszonegyet.

(via people.com)