Család

Aranyos videóban főz együtt David Beckham és kislánya

A sportoló és kislánya közös szombati főzésükről osztottak meg videót.
2023. Június 27.
(Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Contributor/Getty Images)

A hétvégén David Beckham és lánya, a tizenegy éves Harper Seven együtt főztek, amiről egy felvétel is készült.

Harper kérdésére a videó elején kiderül, hogy az apa-lánya páros burritot készít, aminek apropóját a család barátjának és Harper keresztanyjának, Eva Longoria színésznő új filmjének, a Flamin’ Hot-nak a megjelenése adta, amivel Longoria rendezőként debütált.

Ezután megmutatják az étel hozzávalóit, a babpürét, a rizst, a salsat és húsféléket – és közben Harper még salsa-táncra is perdül. Majd gyorsítva mutatják, ahogyan mindketten szorgoskodnak, méghozzá láthatóan igen rutinosan, így valószínűleg nem ez lehet az első közös főzésük.

 

A kedves videót természetesen a sportoló rajongói is dicsérték, és többen megjegyezték, hogy mennyire kedvelik a sportoló és Harper apa-lánya kapcsolatát, és hogy focistaként is nagyon szerették Beckham-et, de szülőként is nagyon szimpatikusnak tartják. Volt olyan kommentelő, aki pedig azt vetette fel, hogy kettejüknek lehetne egy főzőműsora is.

David Beckham-nek és feleségének, Victoria Beckham-nek Harper mellett három fiuk is van: a huszonnégy éves Brooklyn, a húszéves Romeo, és a tizennyolc éves Cruz.

(via people.com)