Kamasz

Celebcsemeték híres keresztszülőkkel

Van az úgy, hogy a celebcsemetéket egy, talán még a szülőknél is ismertebb ember tartja a keresztvíz alá. Nézzük a leghíresebb keresztszülőket az álomgyárból.
2022. Augusztus 29.
drew barrymore

A Nirvana 1994-ben elhunyt énekesének, Kurt Cobainnek ma már 28 esztendős a lánya. Frances Bean Cobain keresztanyja nem más, mint Drew Barrymore színésznő.

Frances Bean Cobain és Drew Barrymore

Frances Bean Cobain és Drew Barrymore (fotó: Getty Images)

Még Jennifer Lopez előtt, Ben Afflecknek egy másik Jennifer, nevezetes Jennifer Garner volt a felesége. A színésznő az Alias című sorozatban dolgozott együtt Victor Garberrel, és olyan szoros barátság alakult ki köztük, hogy a férfi volt az egyik tanú Affleck és Garner titkos lagziján is. Amikor pedig megszületett a legidősebb gyermekük Violet, a házaspár Garbert kérte fel keresztapának.

Violet Affleck, Jennifer Garner és Victor Garber

Violet nagyon hasonlít az édesanyjára. Garber hetente találkozik a színésznővel és annak gyerekeivel (fotó: Getty Images)

Nem kétséges, hogy elválaszthatatlan kötelék szövődött a Jóbarátok forgatásai alatt Courteney Cox és Jennifer Aniston között is. A két színésznő a mai napig részei egymás életének. Ráadásul Cox egyetlen gyermekének Coconak, Aniston lett a keresztanyukája.

Jennifer Aniston és Courteney Cox

Coconak az anyja legjobb barátja a keresztanyja (fotó: Getty Images)

Korábban már említettük, hogy kinek a keresztanyukája Drew Barrymore, de vajon az ő csemetéinek kik a keresztszülei?  Nos, Frankie nevű lányának nem más, mint Cameron Diaz, aki a Charlie Angyalai forgatása alatt barátkozott össze Barrymore-ral. És bizony ez a barátság is stabilnak bizonyult. A szőke színész, aki már néhány éve visszavonult a reflektorfénytől, szinte családtag Drew-nál, és ez kölcsönösen igaz. 

Drew Barrymore, és Cameron Diaz

Frankie keresztanyuka is színésznő (fotó: Getty Images)

A Beckham házaspárnak összesen négy gyermeke van. A két legidősebb, a már szintén házas Brooklyn és a 19 éves Romeo. A fiatalembereknek pedig nem akárkik a keresztszüleik. Elton John a fiúk keresztapja, míg Elizabeth Hurley a srácok keresztanyja.

Victoria Beckham, Elton John és Elizabeth Hurley

Victoria Beckham, Elton John és Elizabeth Hurley (fot: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for BVLGARI and EJAF)

Pánikra semmi ok, a másik két Beckham csemetét is hírességek tartották a keresztvíz alá. Harpert és Cruzt közösen keresztelték meg 2019-ben. A keresztanyjuk Eva Longoria lett, míg a keresztapjuk Marc Anthony.

Forrás: Gyerekszoba