Család

Újabb folytatást kap Paddington maci története

Ez lesz a harmadik Paddington film.
2024. Június 14.
(Kép forrása: Videórészlet - @StudiocanalUK/YouTube)

Tíz éve jelent meg Paddington maci történetének első filmváltozata, ami három évvel később folytatást is kapott. A kék esőkabátos, piros kalapos, lekváros szendvics rajongó medve kalandjaiból készült egy harmadik élőszereplős rész is, amiben a kedves Paddington hazalátogat szülőországába, Peruba. Londont pedig azért hagyja el ideiglenesen családjával együtt, hogy meglátogassa szeretett nagynénjét, Lucy-t.

A harmadik Paddington filmhez most jelent meg az első angol nyelvű előzetes, amiben láthatjuk, ahogy a szeretett medvének meggyűlik a baja az útlevélfotó elkészítésével, ám sikeresen megérkeznek a Nyugdíjas Medvék Otthonába – ahol aztán megtudják, hogy Lucy néni elment az Amazonas erdejébe. Így a Browns családdal fogadnak egy hajóskapitányt, és Lucy néni keresésére indulnak.

Az új részben ismét láthatjuk majd Hugh Bonneville-t és Emily Mortimer-t, és olyan ismert színészek csatlakoztak a stábhoz új karakterek megformálására, mint Olivia Colman és Antonio Banderas.

A Paddington Peruban angliai bemutatója 2024. november 8-án lesz, míg az Egyesült államokban 2025. január 17-én kerül mozikba. A hazai bemutató időpontjáról egyelőre nincs információ.

(via Romper.com)