Család

Unokája segítségével publikált szerző lett a nagymama

Nagyon különleges ajándékkal lepte meg nagymamáját.
2024. Január 07.
(Kép forrása: Videórészlet - @moosbehavin/TikTok)

Szívmelengető ajándékkal lepte meg nagymamáját Chad Cooper: a férfi még december közepén osztott meg egy videót arról, ahogy átad egy ajándéktáskát nagyanyjának, Barbara Rieco-nak, amibe egy példányt tett abból a gyerekkönyvből, amit a nagyszülője írt 1972-ben, és amit 40 éven át próbált kiadatni.

„Amikor hat-hét-nyolc éves voltam, emlékszem, hogy megmutatta nekem a könyvet és beszélt róla, és ez egy folyamatban lévő dolog volt sok-sok évig. Egy nap segítettem neki a számítógépével, és megláttam a fájlt az asztalon, és arra gondoltam: »Ez egy igazán remek ajándéklehetőség«. Elküldtem magamnak emailben, a többi pedig már történelem” – mondta el Cooper a People-nek.

A filmes díszletekkel foglalkozó férfi szerzői kiadásban adatta ki nagymamája könyvét, amit Yuri Moyashi illusztrátorral illusztráltatott.

A különleges ajándék átadásáról szóló videóban látható, ahogy Rieco őszintén meghatódik, és miközben a könyvet lapozgatja, azt mondja: „Ez valószínűleg a legkedvesebb dolog, amit az életemben valaha értem tettek. Ez a valaha volt legszebb dolog”. A nagymama könyve egy Prissy Miss nevű lányról szül, aki összebarátkozik egy másik lánnyal, aki megtanítja a hála fontosságára és képzelet erejére.

@moosbehavin

grandma wrote this book in 1972 and never finished it so we published it for her!

♬ Hey Look Ma, I Made It - Panic! At The Disco

A videót már több, mint 4,7 millióan látták, és rengeteg hozzászólás érkezett arról, hogy mennyire csodálatos az ajándék, és milyen megható volt a nagymama reakciója, amikor meglátta.

Cooper a portálnak beszélt arról is, hogy a könyvből azóta több száz példány kelt el, és neki és nagymamájának vannak újabb közös tervei. „Sok más dolgot is írt, amit megpróbált közzétenni, és azt hiszem, itt az ideje, hogy elkezdjünk belemerülni ezekbe a dolgokba. De főképp azt gondolom, hogy ez az egész nagyon inspiráló volt mindkettőnknek. Most azt próbáljuk kitalálni, hogyan segítsünk másoknak megvalósítani az álmaikat” – mondta el.