Család

Zseniális trükkel állította le kamasz fiai civakodását egy anya

Videója hozzászólásai szerint mások is be szokták vetni ezt a módszert.
2023. Augusztus 02.
(Kép forrása: @haueterfamily/TikTok)

Kara Haueter ötgyermekes édesanya, gyerekei mind tinédzserek és huszonévesek. Családja TikTok-csatornáján – amit kilenc millióan követnek – rengeteg remek videót osztott már meg mindennapjaikról. Az egyik legnépszerűbb videójában azt a trükköt mutatta meg, amivel fiai vitatkozását leállította az autóban.

„Csak ezzel tudom rávenni a gyerekeimet arra, hogy abbahagyják a vitatkozást” – írta a videóban, amiben két tinédzser fia hangosan vitázik a hátsó ülésen. „Ezt figyeld” – mondja Kara, aki elkezd babrálni az autó lejátszójával, majd elégedetten hátradől, ahogy felcsendül a Kiss From A Rose című dal Seal-től.

Erre mindkét fiú elcsendesedik, majd együtt kezdenek énekelni Seal-lel – édesanyjuk pedig nem bírja visszatartani a nevetést.

@haueterfamily

I promise you this was not scripted

♬ original sound - HaueterFamily

 

A konfliktusmegoldási technika a hozzászólók tetszését is elnyerte, és többen írták, hogy ezt kipróbálják a saját gyereküknél. Néhányan pedig megosztották azokat a dalokat, amiket ők szoktak bevetni a gyerekeiknél, hogy leállítsák a vitát. „Ugyanez, csak az Africa-val Toto-tól” – írta egy anya, egy másik édesanya pedig megosztotta, hogy az ő gyerekei ugyanígy reagálnak, de a Bohemian Rhapsody hallatán. Valaki pedig felidézte, hogy az ő édesanyja a Bee Gees-t szokta lejátszani.

(Forrás: scarymommy.com)