Egyéb

A puha bababőr

Milyen szempontok alapján válasszuk ki a babaápoló termékeket? És mi a legjobb gyermekünk bőrének? Ezek azok a kérdések, amikre elsőre könnyű válaszolni, mégis tapasztalás útján találjuk meg a legmegfelelőbb ápolást.
2007. Július 04.

A puha bababőr

A babák, különösen az újszülöttek bőre nagyon érzékeny és kipirosodásra hajlamos. Ezért a babaápolók kiválasztásakor érdemes egy kicsit több időt fordítani a tájékozódásra és kisgyermekes ismerőseinket is megkérdezni. Nagy valószínűséggel ők is azt ajánlják, hogy próbáljunk ki többfélét, hogy kitapasztaljuk, mi a legjobb gyermekünknek.

Tudjuk, hogy a babaápolás éppolyan bizalmi kérdéssé nőtte ki magát, mint az, hogy kire hagyjuk gyermekünket. Ezért a NIVEA nemrég elindította Baby Termékkipróbálási programját, ahol 50 jelentkező ingyenesen kipróbálhatja a NIVEA Baby termékcsalád tagjait.

A puha bababőr

Kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére, és szeretnénk, ha kötetlenül megosztaná velünk tapasztalatait! Ha van kedve részt venni a Baby Termékkipróbálás programban, máris regisztrálhat.

Néhány jó tanács fürdetéshez

A picik imádják a fürdőzést, mégis figyeljünk rá, hogy 5-7 percnél ne töltsenek többet a vízben, mert az érzékeny bőrt még a kíméletes tisztítás is megviseli. Fontos, hogy olyan babafürdetőt válasszunk, ami lágy és szappanmentes, valamint tartalmaz hidratáló összetevőket, amik pótolják az elvesztett nedvességet. Csakúgy mint az egész pancsolás során, a babafürdető használatakor is legyünk mértéktartóak, hiszen egészen kevés elegendő lehet a puha és illatos bababőrért.

A puha bababőr

Forrás: HáziPatika.com