Gyerek

9 év után bontotta ki a nászajándékát egy pár, ez volt benne!

Egy Michiganben élő házaspár, Kathy és Brandon az esküvőjük után 9 évvel bontotta ki az utolsó nászajándékot, amit egy nagynéni adott át nekik, még az egybekelésük napján.
2022. Április 07.
9 évig fogalmuk sem volt, mit rejt a nászajándékuk! (Fotó: Getty Images)

Mindkettejük oldalát furdalta a kíváncsiság, milyen meglepetést rejthet a különleges nászajándék, ám egy fontos “használati utasítást” is kaptak a csomag mellé. Ebben az állt, hogy csakis az első, komolyabb vitájuk alkalmával bonthatják ki, erre pedig kis híján egy évtized alatt sem került sor – milyen szerencsések, igaz?

Próbálták rendezni a konfliktusokat 

Az Alison nevű rokontól kapott ajándékot 9 éven át őrizgették érintetlenül, aminek a szívük mélyén örültek is, hiszen azt jelentette, hogy – eltekintve a kisebb összezördülésektől -, felhőtlen a kapcsolatuk. Így a kis doboz 9 évig porosodott a garázsban, várva, hogy eljöjjön az ő ideje.

Kathy és Brandon elmondta, hogy természetesen közöttük is akadtak kisebb nézeteltérések, de igyekeztek mindent megbeszélni és mielőbb békét kötni. Így, bár volt, hogy veszekedtek egymással, sosem érezték azt korábban, hogy ideje kibontani a nagynéni nászajándékát.

Összehozta őket a kíváncsiság

“Ha hamarabb néztük volna meg az ajándékot, azzal beismertük volna, hogy a mi házasságunkat is utolérte a veszekedés, ezt pedig nem szerettük volna” – írta az azóta kétgyerekes pár a közösségi oldalán. Mikor elérkezett a nap, hogy felfedjék, mit rejt a csomag, mindketten izgatottak voltak és azt mesélték, hogy kíváncsiságuk még jobban összekovácsolta őket.

Az juttatta az eszükbe, hogy ideje kibontani az ajándékot, hogy meghívást kaptak egy esküvőre abba a városba, ahol annak idején megismerkedtek. Ennek kapcsán kezdtek nosztalgiázni, és miközben az emlékeiket sorolták, azon is törni kezdték a fejüket, milyen nászajándékot vigyenek a közelgő esküvőre.

Úgy gondolták, hogy a nagynénitől kapott doboz csakis valamilyen érdekes dolgot rejthet, ezért arra az elhatározásra jutottak, hogy kibontják és ha tetszik, amit abban látnak, ők is valami hasonlóval lepik meg az ifjú párt.

Más volt benne, mint amit vártak

Mindketten tudták, hogy a rokonaik, akiktől ez a nászajándék érkezett, több mint 50 éve éltek boldog házasságban, így ha valakitől, akkor tőlük jó szívvel fogadtak el útmutatást a szeretetteljes kapcsolat fenntartásához. 

Egészen meglepődtek, miután végre kinyitották a dobozt: találtak benne egy kristályvázát, két borospoharat, egy csomag fürdősót és két névre szóló borítékot, némi pénzzel. A levélben, amit Kathynek címzett a nagynéni, ez állt: “rendelj egy pizzát és készíts egy forró fürdőt”, míg Brandont ez az üzenet várta: “vegyél egy csokor virágot és egy üveg jó bort”.

Továbbadják a titkot

Nagyon tetszett nekik az ötlet, és igazán szívmelengetőnek tartották az ajándékot. Emlékeztette őket arra is, milyen szerencsések, hogy az együtt töltött csaknem 10 év alatt egyszer sem volt szükségük a doboz kibontására. Mindig sikerült rendezniük a kapcsolatukat és helyre tudták állítani a boldogságot a nehézségek ellenére is. 

Hiába hitték azt 9 éven keresztül, hogy a garázs egy eldugott szegletében ott rejtőzik az örök boldogság titka, mindig megtalálták a módját annak, hogy rendbehozzák a dolgokat. Nyilván csodás dolog egy illatos fürdőzéssel, pizzával és borozgatással kibékülni, ezért a nagynéni ajándékát ők is továbbadják, de ez a pár is úgy látja, hogy a boldogság igazi titka mégis az, hogy mindketten törekedjetek a megoldásra és a gondok ellenére is szeressétek egymást!