Gyerek

Cinkostársak! Ilyen aranyos volt Vilmos és Harry az iskolában

Nekik is nehéz volt az iskolatáska! Az iskola előkészítőtől az egyetemig felkutattuk a brit hercegek fotóit. Még Vilmos diplomaosztóját is megnézheted!
2023. Szeptember 04.
Az iskolás Vilmos és Harry herceg

Nincs mese, szeptember elsején bizony becsengetnek! Ráadásul a 2023/2024-es tanévben a nyári szünet egy héttel rövidebb lesz majd. Az iskolakezdés elől a hercegek és hercegnők sem menekülhetnek. De emlékeztek még, hogy milyen volt az iskoláskorú Vilmos herceg és öccse Harry? Pajkosak és igazi cinkostársak.

Diana sokszor részt vett a gyerekeknek és szülőknek rendezett, iskolai programokon. II. Erzsébet pedig akkor nyújtott támogatást Vilmosnak, amikor az a Windsorhoz közeli brit elitképzőbe, az Eton College-ba kezdett járni.

Az Eton College csakis fiúkat fogad. A bentlakásos iskolában 13-tól 18 éves korokig tanulnak a gyerekek. Itt tanult például: Vilmos herceg, Harry herceg, Mihály kenti herceg (II. Erzsébet unokatestvére), Samuel és Arthur Chatto (Margit hercegnő unokái) és Richard gloucesteri herceg (II. Erzsébet unokatestvére). Amikor pedig György herceg betölti a tizenhármat, ő is itt folytatja majd a tanulmányait.

De lássuk azokat a képeket a hercegekről! Az egyetemista Vilmos és a középsulis Harry fotójára emlékszel még?!

Az iskolás Vilmos és Harry herceg
6 fotó megtekintése