Gyerek

Elindult Európa első, komplex lakáscél megvalósító portálja

Egész Európában egyedülálló, a lakáscélokat licites aukciós rendszerben megvalósító site indult szeptemberben Lakáscél.Company néven.
2016. Szeptember 27.

Egy cél – több választási lehetőség

A Lakáscél.Companynak nem kevesebb a célja, mint az, amit a neve is sugall. Vagyis a start-up a látogatók lakás célú álmainak megvalósulását segíti a lehető legbiztonságosabb, leginkább körültekintő módon, a kezdeti fázisoktól egészen az utolsó mozzanatokig, legyen szó egy meglévő hitel kiváltásáról, házvásárlásról, korszerűsítésről, bővítésről, átépítésről vagy éppen felújításról. Mindezt úgy, hogy az adott lakáscélok minden kapcsolódó vetületét egy site-on egyesíti, ami különösen nagy segítség a területen kevésbé jártas vagy teljesen tapasztalatlan felhasználóknak, akik szakértő támogatás nélkül nehezen boldogulnának, vagy akár kiszolgáltatottabbnak éreznék magukat hasonló terepen.

A Lakáscél.Company esetében kényelmesen, költséghatékonyan, biztonságosan, és ami a lényeg, egy platformon küszöbölhetjük ki számos kellemetlen elemét egy hasonló lakáscélú projektnek. A portál felhasználójaként nem kell rengeteg helyről, sok időt veszítve árajánlatot bekérnünk, a végső ártól, a rejtett költségektől, a megváltozott határidőktől, a felhasznált anyagok és a kivitelezett munka minőségétől tartva. Éppen ennek a biztonsági faktornak a maximalizálása és egyfajta „win-win” alaphelyzet megteremtése a Lakáscél.Company portál lényege, ahol a keresleti és a kínálati oldal harmonikusan és kockázat nélkül talál egymásra. Mindezt ellenőrzött regisztrációs rendszeren és egy komoly nagyságú szakmai és felhasználói adatbázison keresztül.

Hogyan működik?

Lakáscélú elképzelésekkel érkező látogatóként nem kell mást tennünk, mint néhány pillanat alatt, egyszerűen regisztrálni a www.lakascel.company oldalra. A regisztrációs menüpont alatt, a saját felhasználói fiókunk létrehozása után azonnal megadhatjuk az elképzeléseink szerinti, pontos lakáscélú igényeinket, sőt megbízóként a lakáscél feltöltésénél megadhatjuk opcióként azt is, mikor szeretnénk, hogy elkezdődjön a projektünk megvalósítása.

Ezután, 72 órán belül egy független szakértő látogat ki hozzánk, aki elvégzi a „lakáscélú felmérést”, legyünk az ország bármely pontján is, majd az elkészült költségvetést feltölti a portál rendszerébe. Mivel egy TERC általi hivatalos árajánlatot kapunk, így nem kell tartani attól, hogy alul- vagy túlárazva akarják majd megvalósítani kívánt projektünket.

Az előzetes regisztráció a kivitelezést végző vállalkozások esetében természetesen szintén követelmény, hiszen csak akkor lehetnek a rendszer tagjai, ha már átestek az Európa egyik legnagyobb cégminősítő vállalatának számító, Bisnode Magyarország Kft. bevizsgálásán. Amennyiben megfelelnek a cégminősítő kritériumainak, ezt követően egy tanúsítványt kapnak.

Licites aukciós rendszer

A független szakértők által feltöltött lakáscélok között tehát ezek a profi kivitelezők fognak versenyezni, méghozzá egy negatív licites aukció keretén belül. Egymásra licitálva ejtik lejjebb és lejjebb az árat, tehát a kivitelezés díja folyamatosan csökken, amiről a regisztrált felhasználó természetesen azonnali értesítést kap. A felhasználók ebben a rendszerben így nem csak a legjobb áron valósíthatják meg elképzeléseiket, hanem a legrövidebb időn belül is. Hiszen, ahogyan a lakáscélunk feltöltésénél mi magunk is pontosíthatjuk mikortól aktuális, úgy a kivitelezők is jelezhetik, mikor tudják legkorábban elkezdeni a szóban forgó projektet.

Mindezt olyan szakértők közreműködésével, akik a minőségtanúsítvány mellett még garanciát is vállalnak az elkészített munkára, hiszen a Lakáscél.Company rendszerében csak akkor kerülnek kifizetésre, ha a független szakértő, műszaki ellenőr a készültségi foknak megfelelő állapotot jóváhagyta a készülő, elkészült lakáscélunknál.

Egyszerre több nyertes?

Sokszor a minőség és az ár mellett döntő tényező az idő is. A Lakáscél.Company egyedülálló rendszerében mindez egyszerre adott. Ha kiemelt szempont, hogy időben kezdődjön meg a megvalósítás, és hogy időben is legyen vége a kivitelezésnek, akkor ehhez is kapunk plusz segítséget, hiszen a portál felhasználói az „aukció” vége után eldönthetik, melyik ajánlatot veszik igénybe, ha végül több nyertes születik. A legkedvezőbb árút, vagy azt, aki a leghamarabb tudja elkezdeni a lakáscélunk megvalósítását. Persze, ha csak egy ajánlat érkezik a lakáscélunkra, akkor evidens a győztes.

Ha további információt szeretnél, tekintsd meg a Lakáscél.Company forradalmi aukciós rendszerének működését bemutató videót!