Gyerek

Feljutsz velünk a csúcsra!

Június 2-án rendezi meg a BSI a jubileumi 15. SMART Kékes Csúcsfutást, mely Magyarország legmagasabb pontján ér célba. Csodás családi program: tisztítsd a tüdőd és érintsd meg az ország tetejét velünk!
2012. Május 28.

A komoly kihívást jelentő sportesemény indulói Mátrafüredről futnak fel a Kékesre: 11,6 kilométert tesznek meg, melynek során 671 méteres szintkülönbséget kell leküzdeniük.

Kivételes, 19 olyan futó is van, akik mind a 14 előző Kékes Csúcsfutást teljesítették! Közülük 17-en már idén is beneveztek az eseményre! Látszik, ezt nem lehet megunni.

A 343 méteren lévő rajtból kanyargós szerpentineken,a Mátra sűrű erdejében Sástón át visz felfelé az út Mátraházára, és onnan tovább Kékestetőre. Az esemény igazi különlegessége: célba érkezéskor mindenki megérinti az ország tetejét jelképező piros-fehér-zöld követ, tengerszint felett 1014 méteren.Minden célba érkező egyedi, jubileumi érmet kap ajándékba!

Gyere és fuss, kirándulj és szurkolj velünk, tégy az egészséges életmódért június 2-án, a 15.SMART Kékes Csúcsfutáson! A Kismama és a babaszoba szerkesztői ott lesznek, és reménykednek, hogy szintidőn belül a csúcsra jutnak.

Bővebb információ: www.futanet.hu

15.SMART Kékes Csúcsfutás rajtja:

• 11 óra, Mátrafüred (Volánbusz állomás előtt, a 24-es úton)

Forrás: futanet.hu