Gyerek

Gólyahír: Iszak Eszter és Gyurta Dani szülők lesznek

A boldogságtól ragyogó leendő szülők egy igazán klasszul megkomponált Insta-fotóval osztották meg a nagy hírt a világgal.
2024. Február 16.
Gyurta Dani és Iszak Eszter

Iszak Eszti és Gyurta Dani az időzítéssel megvárták, hogy lecsengjen a Valentin nap, majd világgá kürtölték a boldogságukat: nem is olyan soká már hárman lesznek, ugyanis kisbabát várnak!

Ezt egy közös Instagram-posztban jelentették be, amin nemcsak egy ultrahnagkép látszik a babáról, hanem egy-egy Dad és Mom (azaz apa és anya) feliratú baseballsapkát is viselnek. Így aztán senki nem értheti félre, miért is jár a pár a fellegekben!

Azt, hogy pontosan mikor születik meg az új családtag, és hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e, nem tudni, a leendő anyuka azonban egy korábbi interjúban azt mesélte, hogy ha egyszer kislánya lesz, ő is szeretné továbbvinni az egészen a dédnagymamájáig visszanyúló családi hagyományt, és Eszternek nevezni a kicsit.

Hogy erre Dani is áldását adta-e, arról nem szól a fáma, előbb-utóbb úgyis kiderül… Addig pedig sok boldogságot és jó egészséget kívánunk a leendő szülőknek!

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Olajos Piroska