Gyerek

Harry Styles választott nevet várandós rajongója babájának

A június 21-i cardiffi koncerten olyan dolgot tett Harry, amiért még jobban szeretjük, mint korábban!
2023. Június 23.
Harry Styles
Fotó: Getty Images

Az olyan rutinos előadóművészek, mint Harry Styles, jól tudják, hogy egy élő koncerten bármi megtörténhet. A Love on Tour cardiffi állomásán a sztár egyik lelkes, és nem mellesleg várandós rajongója jelezte, hogy szeretne kimenni a mosdóba, Harry pedig habozás nélkül leállította a showt.

„Tényleg pisilned kell? Hát menj!” – mondta a sztár, majd hozzátette: „Ne aggódj, nem maradsz le semmiről, megvárunk. Csak ígérd meg, hogy gyors leszel!”  

@daydreamingnic Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert ♬ original sound - nicola 🍒

Ez önmagában is emlékezetes momentum lehetne, ám itt nem ért véget a meglepetések sora. A leendő anyuka a hatalmas szívesség után arra kérte kedvencét, hogy segítsen kiválasztani az úton lévő baba nevét, Harry pedig képtelen volt nemet mondani.

Mint a kismama megosztotta kedvencével és a közönséggel, négy befutó nevük is van, ám nem tudják kiválasztani az abszolút győztest. A listán a Stevie, a Caleb, a Rafe és a Harley nevek szerepeltek, melyek közül a jelenlévőknek ovációval kellett kiválasztani a legszebbet.

Mind a négy versenyben lévő fiúnév nagy lelkesedést váltott ki a közönségből, de a legnagyobb sikert a Stevie aratta. Miután eldőlt, hogy mi legyen a baba neve, Harry lazán csak annyit mondott: „Akkor ezzel is megvolnánk!” 

Tudtad, hogy ennyire cuki volt gyerekként Harry Styles

Forrás: Via, Nyitókép: Getty Images