Gyerek

Szingli anyaként neveli Janet Jackson a fiát, már ilyen nagy

Az énekenő 50 évesen hozta világra első gyermekét, Eissa-t.
2022. November 17.
Janet Jackson
(Kép forrása: Gabriel Olsen/Stringer/Getty Images)

Janet Jackson kisfia, Eissa Al Mana 2017 januárjában született, az édesapja Wissam Al Mana üzletember. Az énekesnő és volt férje gyermekük születése után néhány hónappal döntöttek úgy, hogy elválnak.

Jackson igyekszik kisfia a nagyközönségtől óvva nevelni, ezért ritkán oszt meg róla információt. Viszont Eissa születésnapján általában közzétesz egy köszöntő posztot Instagramon. Így például a harmadik születésnapját egy visszaemlékezős, pocakos fotóval ünnepelte, amiben így köszöntötte a kisgyermekét: „Ma 3 éve Isten a legnagyobb ajándékkal áldott meg 50 évesen. A kisbabámmal! Boldog születésnapot édesem. Mama jobban szeret téged a világon mindennél!”

 

A kisfia negyedik születésnapja alkalmából posztjában azt írta az énekesnő: „Te vagy a szeretetem, az életem, a lelkem, a mindenem”. Idén januárban pedig, Eissa 5. születésnapján arról írt, hogy milyen gyorsan nő fel a gyermeke: „Olyan gyorsan nősz fel. Olyan intelligens és gyönyörű fiú vagy. Varázslatos pillanatokkal teli életet kívánok neked!”.

Jackson 2018-ban adott egy interjút a Billboard-nak, amiben mesélt Eissa-ról is, írja a Women’s Health. „A fiam megmutatta nekem ezt a szeretetet, nem számít, mennyire gondolod azt, hogy milyen mélyen élted át ezt az érzést, mindig tud mélyebb lenni. A szeretet határtalan” – mondta el. „És valaki olyannak, mint én, aki a showbusiness-ben nőtt fel, ahol mindig az önmagadról való gondoskodás a prioritás, mekkora szerencse most, hogy valaki más jólétével foglalkozom. Napról napra és éjszakáról éjszakára, a babámat a karomban tartva, békében vagyok. Áldott vagyok. Áldottnak érzem magam. Azokban a pillanatokban minden rendben van a világgal.

2020-ban pedig arról beszélt Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Show-ban, hogy kisfia is mennyire szereti a zenét. „Először a hegedűt választotta. Imádja a klasszikus zenét” – mondta. Aztán megosztotta, hogy gyermeke csellóra váltott, miután bejelentette, hogy nagyon szeretne egyet.

Nyáron az ESSENCE-nek adott interjúban mesélt arról, hogy bár szereti a karrierjét, de mostanában inkább tesz egy lépést hátra, hogy a fiára összpontosíthasson, írja a Romper. „Bár ez egy olyan dolog, amit nagyon szeretek, ez mégis a munkám, a foglalkozásom. Valamikor lesz még zene. Hogy pontosan mikor? Még nem tudom megmondani, de lesz. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy ne csináljam. Ennyit tudok. Annyi mindent szeretnék csinálni – de az első számú feladatom az, hogy anya legyek.

Források: womenshealthmag.com, romper.com

Nyitókép forrása: Gabriel Olsen/Stringer/Getty Images