Gyerek

Most az óvodák is nyerhetnek!

A népszerű műsorvezető, Ördög Nóra a Philips AVENT-tel és az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen óvodákat és rászoruló kisgyermekeket támogat.
2013. Szeptember 26.

Sajnos az óvodák számára egyre kevesebb forrás áll rendelkezésre az intézményeik szépítésére, pedig a gyermekek mindennapját meghatározza, hogy milyen környezetben töltik a szülőktől távoli órákat. A mai nappal útjára indított AVENT az Óvodákért Program ebben kíván segíteni. A pályázatra október 23-ig bármely magyarországi óvoda jelentkezhet. Majd a pályázó intézmények saját profiloldaluk létrehozását követően népszerűsíthetik magukat, ajánlásokat gyűjthetnek, így a kampány végéig folyamatosan szavazhatunk rájuk.

A 100 leggyorsabban regisztráló óvoda azonnali AVENT ajándékcsomagot kap, a játék végéig legtöbb szavazatot gyűjtő 10 intézmény pedig nagy értékű fődíjban részesül. A nyeremény segítségével a gondjaikra bízott gyermekek mindennapjait szebbé tehetik és fejlődésüket játékos formában segíthetik elő.

A program nagykövete Ördög Nóra, aki nemrégiben maga is anyuka lett és máris gondol Mici óvodai elhelyezésére: “A mai világban senki sincs könnyű helyzetben, az óvodák számára sokszor a napi működés feltételeinek megteremtése is problémát jelent. A dekoráció frissítése, vagy újabb játszóeszközök beszerzése pedig már egyenesen luxus kiadásnak számít. Pedig ezek azok az apróságok, amelyek még szebbé tehetik szemünk fénye hétköznapjait! Szülőként már én is érzem a felelősségét annak, hogy minden adandó lehetőséget meg kell ragadnunk, ha a gyerekünk kényelméről, komfortérzetének javításáról van szó! Egy összetartó szülői közösségtől megkaphatja az óvoda is azt a pluszt, ami aztán a többszörösen megtérül a kicsik szintjén.”