Gyerek

Négy napig ismét látható, amit egy családnak sem lenne szabad kihagynia

Aki látta, az már tudja, hogy látványban, színészi gárdában tényleg nincs ehhez fogható családi show itthon. Napokig a dallamok, a történet, a látvány, a fények járnak az egész család fejében. Kihagyhatatlan élmény.
2018. November 22.
Szabó Győző Bárány szerepében

Ismét színpadra kerül a tavaly nagy sikerrel bemutatott Álomutazó című családi mesemusical, mely izgalmas látványvilágával, fülbemászó dalaival 2017-ben már a helyszínen lenyűgözött 50 ezer embert. Mi sem bizonyítja jobban az országos sikert, minthogy a 2018-as farsangi bulikat ellepték a Cosinus tanárnők és a Bárányok. 

Már a színpad méretétől és a technikától is leesik az állunk

A színpad méretei már eleve biztosítják az előadás monumentalitását: a 40 m széles és 25 méter mély, tehát összesen 1000 m2-es színpadon egy 4 emeletes ház magasságú díszlet tölti be a teret, ahol 3 szinten mozognak a színészek, táncosok. “Az interaktív ledfal, ami a szereplők mozgására reagál, összesen 374 m2 felületű, ekkora ledfal még nem épült fel showműsorhoz vagy koncerthez Magyarországon” – meséli Rajcsányi Balázs, aki a legnagyobb hazai tv-show műsorok díszleteit tervezte.

“Csak összehasonlításképpen: az Álomutazó ledfalainak mérete 4-szerese a X-Factorban látott háttérnek” – teszi hozzá. A ledfalak közt lesz 100 m2-nyi olyan minőségű, nagyfelbontású fal, ami hazai színpadon ebben a produkcióban látható, felbontása 16-szor nagyobb, mint a HD felbontás, amelyen az egész előadás alatt folyamatosan változó, mozgó, filmszerű hátterek teszik egyedülállóvá a látványvilágot. Juronics Tamás, a darab rendezője szerint “ekkora produkció nincs Magyarországon, már a méreteiben is lenyűgöző”.

A színpadon 6 helyszín tűnik fel és sok-sok álomkép – meséli a rendező, aki a Szegedi Kortárs Balett 30 táncosával és a Rippel Akadémia artistáival is fog ismét dolgozni. “A 30 táncos – a videofalakon megsokszorozva – több száz szereplővé válik, a színen összesen 250 formatervezett jelmez tűnik fel, de lesznek egykerekű e-rollokon száguldó robotok és reptetés a színpadon és a nézők felett” – avat be a darab részleteibe a rendező.

Négy napig ismét látható, amit egy családnak sem lenne szabad kihagynia

Keresztes Ildikó és a Rippel fivérek (Álomutazó)

Parádés szereposztás

És akkor a szereplőkről még nem is beszéltünk: az Álomutazóban – csakúgy mint tavaly – fellép Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zsédenyi Adrienn, Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita.

Az azóta aranylemezes dalokat a Rakonczai Viktor-Orbán Tamás szerzőpáros jegyzi. 

Négy napig ismét látható, amit egy családnak sem lenne szabad kihagynia

Nagyokos szerepében Hajdu Steve

Használd ki a Black Friday-t!

A szuperprodukció ismét karácsony környékén kerül színpadra – december 22-23-27-28-án lesz hallható a BOK csarnokban. Ha még nem láttátok, vagy ismét szeretnétek megnézni a musicalt, most még tudtok rá jegyet venni a jegy.hu-n, ráadásul november 23-án a Black Friday keretében 23:59-ig 40%-kal olcsóbban juthattok hozzá.  

További részletek a produkcióról: www.tulipantunder.hu