Gyerek

„Olivér születése környékén egy kicsit parkolópályára tettem a karrieremet” – Fiairól mesélt Németh Kristóf

Most már tudatosabban osztja be az idejét a színész.
2024. Február 15.
(Fotó: RTL Klub/Sajtóklub via Fotocentral)

Németh Kristóf a harmadik kisfia, Olivér születésekor megtanult nemet mondani a munkára. A népszerű színész számára most a legfontosabb a családja, hogy minőségi időt töltsön feleségével és gyerekeivel – írj a Meglepetés.

„Olivér születése környékén egy kicsit parkolópályára tettem a karrieremet, s mostanáig nem vállaltam olyan filmes munkát vagy televíziós sorozatot, ami hosszú időre elszakít a családomtól” – mondta el a színész a lapnak, és azt is elárulta, hogy a színházban most már havi tíz előadásnál nem vállal többet.

Németh Kristóf arról is beszélt, hogy fontosnak tartotta, hogy a kisbabájuk érkezésére minden készen álljon otthon a házban, és a négyéves kisfia, Levente is megszokja, hogy most már nem csak egyedül ő van a középpontban. „Szerencsére nagyon gyorsan összeszoktak a kicsik, nincs féltékenység köztük. Az első házasságomból született 16 éves nagyfiammal, Lócival ilyen aggodalmam nem volt, hiszen ő már kész felnőtt. Érett gondolkodású és szerelmes fiatalember. Fél éve van egy aranyos barátnője. Lóci idejének jelentős részét a suli, a golfozás és a szerelme tölti ki” – mesélte.

Az édesapa arra is nagyon ügyel, hogy legidősebb fiával is legyenek közös programjaik. „Általában hetente egyszer tartunk egy szaunaszeánszot. Csak mi ketten, Lóci és én. Megbeszéljük, hogy kivel mi történt. Figyelek a nagyfiam érzelmi életére, fontosnak tartom az apa-fia beszélgetéseket.”