Gyerek

„Soha nem adjuk fel” – 20 éves lenne Madeleine McCann, szülei megható üzenettel köszöntötték

Huszadik születésnapját ünnepelné a 2007-ben Portugáliában eltűnt Madeleine McCann. Szülei szívszorítóan köszöntötték lányukat.
2023. Május 17.
Madeleine McCann
Kép: Andrew Milligan - PA Images/PA Images /Getty Images

Madeleine McCann nem sokkal negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából, miközben a szülei az épülettől 120 méterre vacsoráztak. A brit és a portugál rendőrség is nagy erőket mozgósított, de sajnos hiába, a kislány azóta sincs meg. A hivatalos álláspont szerint Madeleine-t elrabolták.

Május 12-én ünnepelte volna huszadik születésnapját, ebből az alkalomból szülei megható posztban köszöntötték eltűnt lányukat. “Boldog születésnapot Madeleine. Még mindig nagyon hiányzol. Szeretünk és várunk rád. Soha nem adjuk fel, mindig keresni fogunk. Ameddig csak kell…” – írta Kate és Gerry McCann a hivatalos Find Madeleine Facebook-oldalon. A megható sorokhoz egy videót is posztoltak.

2020 közepén a német hatóságok Christian Bruecknert gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben, de soha nem emeltek vádat ellene. 2022-ben a portugál ügyészek a Reuters szerint egy nyilatkozatban közölték, hogy hivatalosan is van gyanúsított az ügyben. Továbbra sem világos, hogy ki ez a gyanúsított. Nemrégiben egy lengyel nő azt állította, ő az eltűnt kislány, de a DNS-vizsgálat megerősítette, hogy valótlanságot állít.

Madeleine keresése folytatódik.

 

forrás: People