Gyerek

Tisztább levegő otthon és a bolygón!

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal - ha nem is vagyunk tudatában - befolyásolhatjuk Földünk sorsát.
2020. December 07.

De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Az Aromax és a MyForest közös együttműködése ugyanis a globális felmelegedés égető problémájára, valamint a légszennyezés káros hatásaira hívja fel a figyelmet. A Közösségi Erdőkért Alapítvány missziója, hogy elsősorban hazánkban járuljon hozzá a Föld erdőinek növeléséhez, ezzel egy élhetőbb jövőt teremtve. A MyForest egy közösségi finanszírozással működő alapítvány, amelynek nem titkolt hosszútávú célja a földi erdők számának megduplázása. Hogyan? Közösségi erdők telepítésével. Az úgynevezett örökerdők hosszútávú fennmaradását biztosítja, hogy a telepített fákat sem kitermelni, sem pedig kivágni nem lehet. Ám a Közösségi Erdőkért Alapítvány nem csak fákat ültet. Megteremtik a földterület használatának jogi és szakmai feltételeit, megszervezik a közösségi gyűjtést, biztosítják a telepítendő erdők erdészeti hátterét, valamint hosszútávú fennmaradását. Ezt a jól kidolgozott módszert és a hozzá kapcsolódó gondolkodásmódot igyekeznek nem csak itthon, de külföldön is terjeszteni, hogy a MyForesthez hasonló kezdeményezések teret nyerjenek.

 

Az Aromax “zöld erdő, zöld bolygó” programjával most nem csak az otthonodban teremthetsz tisztább levegőt, hanem egy globális cél eléréséhez is hozzájárulhatsz. Ha számodra is fontos a környezetünk védelme, itt az idő, hogy kipróbáld az Aromax 5 az 1-ben Levegőtisztítót! A készülék megvásárlásáért ugyanis névre szóló facsemetét ültetnek Neked 2021 tavaszán a MyForest közreműködésével, – mert igazán szívügyünk a bolygónk!

 

Ahogyan a fák gondoskodnak környezetünkről, úgy gondoskodik az Aromax is, hogy otthonodban mindig friss és tiszta legyen a levegő. Az LLDS technológia (vákumozott téren keresztül többször áramoltatott levegő) nem csak a kellemetlen szagokat semlegesíti, de vírusölő, baktériumölő és pollenszűrő hatással teszi egészségesebbé a mikrokörnyezeted. Az Aromax Levegőtisztító készülékei csendesek, illóolajokkal együtt is használhatóak, nedves szűrőrendszerüknek köszönhetően pedig nagyon egyszerűen, csapvízzel működnek. Ez a szabadalmaztatott készülék nem párologtatással, hanem porlasztásos módszerrel optimalizálja a páratartalmat, ami így nem emelkedik 55% fölé. Így nem jöhet létre olyan környezet, amelyben életteret nyernének a gombák, penészek, vírusok, baktériumok. Igen, ez tényleg azt jelenti, hogy nemcsak az otthonodra vigyáz, hanem az egészségedre is!

Tisztább levegő otthon és a bolygón!

Az Aromax Levegőtisztító készülékek különlegessége, hogy a sterilebb levegőnek köszönhetően csökkentik az allergiás és asztmás tüneteket, segítenek megelőzni a légúti megbetegedések kialakulását, valamint kiemelkedően jó vírus-inaktiváló hatással is rendelkeznek.

 

 

Az Aromax Levegőtisztító készülékek megvásárlásával nemcsak magadért, hanem a környezetedért és a bolygóért is teszel.